آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی پفکی دارچینی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی پفکی دارچینی

شیرینی پفکی دارچینی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین شیرینی‌ها در دنیا است. اگر می‌خواهید طرز تهیه آن را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، تا انتهای این مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی پفکی دارچینی
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۱ استکان (۹۰ میلی لیتر)
نشاسته ۶۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
فندق خرد شده ۱ فنجان
آرد سفید ۲٫۵ پیمانه
شکر برای تزیین ½ لیوان
دارچین ۱ قاشق چایخوری

آموزش شیرینی پفکی دارچینی

مرحله اول

برای تهیه این شیرینی خوشمزه، ابتدا کره‌ای که به دمای اتاق رسیده را به همراه شکر داخل یک کاسه می‌ریزیم و با همزن به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم. سپس یک تخم مرغ به آن اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر هم می‌زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، روغن مایع را به همراه نشاسته، وانیل، بکینگ پودر و فندق خرد شده به مخلوط قبلی اضافه می‌کنیم و کم کم هم می‌زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. در پایان، آرد را روی این مواد الک کرده و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم.

مرحله سوم

این نکته را در نظر داشته باشید که ممکن است تمام آرد مورد نیاز را نتوانید استفاده کنید. باید آرد را تا زمانی که خمیر نرم و یکنواختی به دست بیاید، اضافه کنیم. وقتی که خمیر دیگر به دست نچسبید، نیازی به اضافه کردن آرد بیشتر نیست زیرا ممکن است خمیر سنگین شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه خمیر کاملا منسجم شد، آن را به چونه‌های کوچک به اندازه گردو تقسیم می‌کنیم. سپس فر را به دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کرده تا گرم شود و سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، چونه‌های خمیر را با کمی فاصله در سینی فر قرار می‌دهیم. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا شیرینی‌ها خوب بپزند و رنگ طلایی بگیرند.

مرحله ششم

در همین زمان، شکر و دارچین را در یک کاسه با هم مخلوط می‌کنیم تا خوب ترکیب شوند. پس از اینکه شیرینی‌ها از فر آماده شدند، آن‌ها را از فر بیرون آورده و در مخلوط شکر و دارچین می‌غلطانیم و سپس در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا