آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی چیمدیک تاتلیسی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی چیمدیک تاتلیسی

شیرینی چیمدیک تاتلیسی یکی از شیرینی‌های سنتی و خوشمزه ترکیه است که معمولاً برای افطار درست می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی چیمدیک تاتلیسی
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱ فنجان
ماست ⅓ پیمانه
سرکه ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد به مقدار کافی
مواد لازم برای شربت شیرینی
شکر ۲ لیوان
آب ۲ لیوان
لیمو ترش تازه ¼ برش لیمو ترش

آموزش شیرینی چیمدیک تاتلیسی

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی چیمدیک تاتلیسی خوشمزه به سبک ترکی، اول از همه شربت را آماده می‌کنیم. برای این کار، شکر، آب و برش لیمو ترش را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

مرحله دوم

حالا اجازه می‌دهیم شربت به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و سپس قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم شربت در یخچال خنک شود. حالا تخم‌مرغ را به همراه ماست در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله، سرکه را به مخلوط ماست و تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ به خوبی با ماست ترکیب شود. سپس روغن مایع را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا همه مواد با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا بکینگ پودر را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم، سپس آرد را درون الک می‌ریزیم و ۳ بار الک می‌کنیم. بعد، آرد را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و هم می‌زنیم تا خمیری نرم و قابل شکل‌گیری به دست بیاید.

“““html

و لطیف حاصل شد اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. بعد از این زمان، خمیر را بر روی سطح کار قرار می‌دهیم و با کمک وردنه آن را پهن می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را به شکل مربع برش می‌زنیم و یک گوشه خمیر را روی گوشه دیگری قرار می‌دهیم تا شکل مثلث به خود بگیرد. سپس دو گوشه پایین خمیر را به هم می‌چسبانیم و درون یک ظرف مناسب قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، یک قابلمه مناسب و عمیق را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و به اندازه‌ای روغن اضافه می‌کنیم که شیرینی‌ها در آن شناور بمانند. بعد اجازه می‌دهیم روغن خوب گرم شود.

مرحله هشتم

حالا شیرینی‌های تاتلیسی را درون روغن می‌ریزیم و کاملاً سرخ می‌کنیم تا به رنگ طلایی درآیند. بعد از آن، شیرینی‌ها را درون شربت داغ می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۰ دقیقه در شربت بمانند.

مرحله نهم

در نهایت، بعد از اینکه شربت به خورد شیرینی‌ها رفت، آنها را از شربت خارج می‌کنیم و درون توری قرار می‌دهیم تا شربت اضافی خارج شود. در آخر، شیرینی‌ها را با پودر پسته تزئین کرده و سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش شیرینی چیمدیک تاتلیسی خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا