مواد لازم و آموزش شیرینی کاجا هندی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی کاجا هندی
کاجا یک نوع شیرینی خوشمزه و محبوب هندی است که در ماه رمضان خیلی مورد استفاده قرار میگیرد. این شیرینی ترد و لذیذ است و میتوانید آن را در فر خانگی تهیه کنید. کاجا را میتوان به همراه زولبیا و بامیه تهیه کرد تا سفره افطار را زیباتر کند. برای آموزش کامل و قدم به قدم تهیه شیرینی کاجا هندی، با سایتی که نامش رضیم است همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کاجا هندی | |
آرد | ۱ پیمانه یا ۱۲۵ گرم |
کره | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | یک چهارم قاشق غذا خوری |
آب | یک چهارم پیمانه معادل ۶۳ گرم |
کره | ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | ۱ پیمانه یا ۲۰۰ گرم |
آب | نصف پیمانه معادل ۱۲۵ میلی لیتر |
هل و زعفران | به میزان لازم |
آموزش شیرینی کاجا هندی
مرحله اول
برای درست کردن کاجا هندی، اول یک کاسه بگیرید و آرد، کره، شکر و نمک را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید. بعد کمکم آب را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. در ادامه، این مخلوط را کمی ورز دهید.
مرحله دوم
سپس روی خمیر را بپوشانید و بگذارید ۱۵ دقیقه استراحت کند. برای تهیه شربت، شکر، آب، هل و زعفران را با هم مخلوط کرده و بگذارید روی حرارت بجوشد تا غلیظ شود. این کار حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول میکشد. بعد شعله را خاموش کرده و بگذارید خنک شود.
مرحله سوم
روی میز مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به شکل نازک، اما بدون اینکه پاره شود، باز کنید. سپس وسط خمیر ۲ قاشق کره قرار دهید و به آرامی با دست روی خمیر را بمالید. بعد نشاسته ذرت را روی آن بپاشید و یک سمت خمیر را رول کنید.
مرحله چهارم
در انتهای خمیر، با کمی آب به آن چسبندگی بدهید تا خوب بسته شود. سپس با چاقو خمیر را به اندازه دلخواه برش دهید. میتوانید برشها را صاف یا اریب بزنید، این بستگی به سلیقه شما دارد.
مرحله پنجم
یک تابه گود را بردارید و مقداری روغن در آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. خمیرها را در روغن داغ سرخ کنید و سپس آن را در شربتی که درست کردهاید غلتانده و در ظرف مورد نظر سرو کنید.