آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی کارامل گردو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی کارامل گردو

شیرینی کارامل گردو یکی از شیرینی‌های خوشمزه و ساده است که در بسیاری از کشورها تهیه می‌شود. این شیرینی با روش‌های مختلفی درست می‌شود. اگر می‌خواهید یاد بگیرید چطور این شیرینی را درست کنید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی کارامل گردو
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ½ لیوان
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
آرد ۱ و ⅔ لیوان
وانیل ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم برای کارامل
شکر ۵ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
خامه ۲ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۵ قاشق غذاخوری

آموزش شیرینی کارامل گردو

مرحله اول

برای تهیه شیرینی کارامل گردو، اول از همه باید ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، تمام مواد یخچالی را از یخچال بیرون بیاورید تا دمای آنها با محیط آشپزخانه یکسان شود. سپس پودر قند را در یک کاسه مناسب الک کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، روغن مایع، کره و تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید. سپس با همزن برقی، مواد را به مدت ۴ دقیقه مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. بعد از آن، بکینگ پودر، پودر کاکائو و وانیل را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید.

مرحله سوم

حالا آرد را داخل الک بریزید و روی مواد الک کنید. در این هنگام با نوک انگشتان خود مواد را هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف شکل بگیرد. یادتان باشد که این خمیر نیازی به ورز دادن ندارد.

مرحله چهارم

در این مرحله، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و درون سینی…
“`

فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. حالا از خمیر به اندازه یک گردو برمی‌داریم و با دست آن را به شکل گرد در می‌آوریم. سپس این گلوله‌ها را در سینی فر کنار هم می‌چینیم.

مرحله پنجم

حالا با ته گوشتکوب وسط هر خمیر را فشار می‌دهیم تا کمی فرورفتگی پیدا کند. سپس سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها بپزند. بعد از اینکه شیرینی‌ها پخته شدند، آنها را از فر بیرون می‌آوریم و کنار می‌گذاریم تا خنک شوند.

مرحله ششم

برای تهیه کارامل، شکر را داخل یک تابه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کاملاً ذوب شود. وقتی شکر ذوب شد، کره و خامه هم دمای اتاق را به تابه اضافه می‌کنیم و با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله کارامل آماده را از صافی عبور می‌دهیم، سپس گردوی خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. حالا این مخلوط کارامل را در وسط حفره‌های روی شیرینی‌ها می‌ریزیم و کنار می‌گذاریم تا کارامل کمی سفت شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا