مواد لازم و آموزش شیرینی کاسترد خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی کاسترد
شیرینی کاسترد یکی از شیرینی های لذیذ و شیک است که می توان در مهمانیها و جشنها سرو کرد. برای یادگیری دقیق و گام به گام تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کاسترد |
|
کره یا مارگارین | ۱۵۰ گرم |
پودر قند | ۷۵ گرم |
پودر هل | ¼ قاشق چایخوری |
پودر کاسترد موزی | ۷۵ گرم |
آرد شیرینی | ۱۵۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش شیرینی کاسترد
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی کاسترد خوشمزه، ابتدا ۳۰ دقیقه قبل از شروع، کره را از یخچال بیرون میآوریم تا نرم شود. سپس کره نرم شده را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
حالا پودر قند و پودر هل را به آرامی در کاسه الک میکنیم. سپس با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا مخلوط کره رنگ کرم و خامه ای بگیرد. بعد، آرد، پودر کاسترد و نشاسته ذرت را در الک میریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله، مخلوط آرد را سه بار الک میکنیم و به تدریج به مخلوط کره اضافه میکنیم و با لیسک به آرامی مخلوط میکنیم تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید. دقت کنید که زیاد ورز ندهید تا خمیر چرب نشود.
مرحله چهارم
حالا خمیر را در یک کیسه فریزر قرار داده و به مدت ۱ ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کند. بعد از این زمان، خمیر را از یخچال خارج کرده و بین دو کیسه فریزر میگذاریم.
مرحله پنجم
سپس خمیر را با وردنه به قطر ۱ سانتی متر باز کرده و با کاتر مورد نظر شکل میزنیم. اجازه میدهیم خمیرهای قالب زده شده به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر بمانند تا فرم خود را حفظ کنند.
مرحله ششم
در این زمان فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. بعد از ۱۰ دقیقه، خمیرهای شیرینی را از فریزر خارج کرده و در سینی فر میچینیم. سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله هفتم
اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بمانند تا دورشان کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج کرده و بدون لمس کردن شیرینیها اجازه میدهیم کاملاً خنک شوند.
مرحله هشتم
بعد از خنک شدن، شیرینیها را از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظر چیده و در نهایت روی آنها را با شکلات تلخ، شکلات سفید، شکلات میوهای یا بریلو تزئین میکنیم. نوش جان.