مواد لازم و آموزش شیرینی کاکائویی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی کاکائویی
شیرینی کاکائویی یکی از شیرینیهای ساده و خانگی است که میتوانید آن را در کنار چای سرو کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه شیرینی کاکائویی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کاکائویی | |
آرد | ۷۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
شکر | ½ لیوان |
نمک | ۱ پنس |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ½ لیوان |
آموزش شیرینی کاکائویی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی کاکائویی، اول تخم مرغ و شکر را در یک کاسه میریزیم و با همزن برقی با دور تند به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم. این کار باعث میشود مخلوط تخم مرغ روشن و کشدار شود.
مرحله دوم
سپس وانیل، نمک و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه میکنیم. کره را به وسیله بخار کتری ذوب میکنیم و بعد به ترکیب تخم مرغ میافزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله، با کمک لیسک مخلوط را هم میزنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس آرد را الک کرده و کمکم به مخلوط اضافه میکنیم و دوباره با لیسک هم میزنیم.
مرحله چهارم
حالا مغز گردو را به صورت ریز خرد کرده و به مایه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا همه چیز خوب مخلوط شود. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
مرحله پنجم
اجازه میدهیم فر به خوبی گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و خمیر را روی آن قرار میدهیم و با وردنه باز میکنیم.
مرحله ششم
حالا با قالب دلخواه خمیر را برش میزنیم و در سینی فر میگذاریم. میتوانیم روی شیرینیها طرحی بزنیم. سپس سینی را در وسط فر قرار میدهیم و به مدت ۱۲ دقیقه اجازه میدهیم شیرینیها بپزند.
مرحله هفتم
سرانجام بعد از ۱۲ دقیقه سینی را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم شیرینیها کاملاً خنک شوند. سپس آنها را در ظرف دلخواه میگذاریم و با چای تازه دم سرو میکنیم. نوش جان!