مواد لازم و آموزش شیرینی کاکای کدو حلوایی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی کاکای کدو حلوایی
شیرینی کاکای کدو حلوایی یکی از شیرینیهای خوشمزه و محلی ایران است که ریشهاش به شمال کشور برمیگردد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این شیرینی خوشطعم، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کاکای کدو حلوایی |
|
آرد برنج | ½ پیمانه |
آرد قنادی | ½ پیمانه |
پوره کدو حلوایی | ۱ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
شیر | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
کنجد | به مقدار کافی |
آموزش شیرینی کاکای کدو حلوایی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی کاکای کدو حلوایی خوشمزه، اول از همه آرد برنج، آرد قنادی، پودر دارچین و بیکینگ پودر را درون الک بریزید و سه بار الک کنید. سپس، تخم مرغ و شکر را در یک کاسه مناسب بریزید.
مرحله دوم
حالا این مواد در کاسه را خوب مخلوط کنید تا تخممرغها پف کنند. بعد شیر و پوره کدو حلوایی را به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
نکته: حواستان باشد که پوره کدو حلوایی باید خشک باشد و آب نداشته باشد، وگرنه مایه شیرینی خراب میشود.
مرحله سوم
حالا به آرامی مواد خشک را به کاسه اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مایه شیرینی یکدست شود. مایه را با سلفون یا کیسه فریزر بپوشانید.
مرحله چهارم
اجازه دهید مایه شیرینی به مدت یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند. بعد از آن، یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
زمانی که روغن خوب داغ شد، یک ملاقه از مایه شیرینی را در تابه بریزید و بگذارید یک طرف شیرینی خوب سرخ شود و روی آن حبابهای کوچکی بیفتد. سپس کمی کنجد روی آن بپاشید.
مرحله ششم
حالا شیرینی را برگردانید و بگذارید طرف دیگر آن هم خوب سرخ شود. در پایان، شیرینیها را روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود، سپس آنها را سرو کنید. نوش جان.