مواد لازم و آموزش شیرینی کربیچ خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی کربیچ
شیرینی کربیچ که به نام بالتمر هم شناخته میشود، یک شیرینی خوشمزه و ساده یونانی است. برای یادگیری روش درست کردن این شیرینی در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کربیچ | |
کره یا مارگارین به دمای اتاق رسیده | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | یک چهارم لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
بکینگ پودر | ۵ گرم (نصف پاکت) |
وانیل ترکیه | ۱ پاکت (نوک قاشق چای خوری از وانیل ایرانی) |
آرد سمولینا (ایرمیک) | نصف لیوان |
آرد | یک و نیم تا لیوان |
پودر پسته | ۱ قاشق غذاخوری پر |
نمک | ۱ پنس |
شیره انگور | ۱ قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده برای داخل شیرینی | نصف لیوان |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | ۲ لیوان |
آب | دو و نیم لیوان |
شیره انگور | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو | نصف یک عدد |
آموزش شیرینی کربیچ
مرحله اول
برای شروع درست کردن شیرینی کربیچ، اول باید شربت آن را آماده کنیم. برای این کار، آب و شکر را در یک قابلمه میریزیم و آن را روی حرارت متوسط قرار میدهیم. بعد از اینکه جوش آمد، حدود هفت تا هشت دقیقه دیگر هم به جوشیدن ادامه میدهیم.
مرحله دوم
سپس شیره…
“““html
انگور را به مخلوطی که داریم اضافه میکنیم. بعد از این که خوب حل شد و همه چیز یک دست شد، آبلیمو را اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه جوشیدن، اجاق را خاموش میکنیم. تمام مواد، به جز آرد، را در یک کاسه با هم ترکیب میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، یک لیوان آرد را به مخلوط اضافه میکنیم و کمی ورز میدهیم. سپس باقی آرد را کمکم میریزیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید که به دست نچسبد. از این خمیر ۱۶ عدد چانه میگیریم.
مرحله چهارم
هر کدام از چانهها را با دست باز میکنیم و وسط آن کمی گردو میریزیم، سپس آن را میبندیم و گرد میکنیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم. با قالب، به خمیرها شکل میدهیم و آنها را در سینی قرار میدهیم.
مرحله پنجم
سینی را در فر که قبلاً با دمای ۱۷۰ درجه گرم کردهایم قرار میدهیم تا کمی روی آنها سرخ شود یا بپزد. این کار تقریباً ۳۵ دقیقه طول میکشد. بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم، ۵ دقیقه صبر میکنیم تا دمای آنها پایین بیاید.
مرحله ششم
حالا شربت گرم را روی شیرینیها میریزیم. بعد از نیم ساعت شربت به شیرینیها نفوذ میکند. برای این که شیرینیها نرمتر شوند، باقیمانده شربت را در یک ظرف میریزیم و شیرینیها را داخل آن میچینیم. سپس آنها را سرو میکنیم.