آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی کره ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی کره ای

شیرینی کره ای یکی از شیرینی هایی است که می توان در شب عید تهیه کرد. این شیرینی به راحتی با مواد ساده ای که در خانه داریم درست می شود و در فر پخته می شود. شیرینی های کره ای خیلی ترد و خوشمزه هستند و طعم گلاب داخل آنها، طعم خاص و دلپذیری به آنها می‌دهد.

مواد لازم شیرینی کره ای
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱ لیوان سرخالی
زرده تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۳ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زرده برای رومال ۱ عدد
پودر گل محمدی به مقدار لازم
پسته پودر شده به مقدار لازم

دستور پخت شیرینی کره ای

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی کره ای، اول کره را روی بخار کتری ذوب کنیم. بعد از اینکه کره ذوب شد، آن را کنار می‌گذاریم تا کمی خنک و سفت شود. سپس کره را در یک کاسه می‌ریزیم و پودر قند را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا یک مخلوط کرمی و پوک درست شود.

مرحله دوم

سپس به آرامی زرده تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. بعد وانیل و پودر گل محمدی و گلاب را نیز اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. کم کم آرد را به مخلوط اضافه می‌کنیم و با یک لیسک هم می‌زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

مرحله سوم

ممکن است به آرد بیشتری نیاز داشته باشیم یا کم بیاید. باید آرد را به اندازه ای اضافه کنیم که خمیر به دست نچسبد. بعد از اینکه خمیر آماده شد، آن را داخل یک نایلون می‌گذاریم و نیم ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. سپس خمیر را بین دو تکه کاغذ روغنی با وردنه باز می‌کنیم تا به ضخامت نیم سانت برسد.

مرحله چهارم

حالا با استفاده از کاتر، خمیر را به شکل دلخواه برش می‌زنیم. سینی فر را برمی‌داریم و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. سپس کمی روی کاغذ چرب می‌کنیم و شیرینی ها را روی سینی می‌چینیم. زرده تخم مرغ را در یک کاسه می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

سپس مخلوط زرده را روی شیرینی‌ها می‌زنیم و با پسته خرد شده و پودر گل، به سلیقه خود تزئین می‌کنیم. بعد فر را از قبل با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم می‌کنیم. سپس شیرینی‌ها را در دمای همان فر به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا