مواد لازم و آموزش شیرینی کروزوآ خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی کروزوآ
شیرینی کروزوآ یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب کشور فرانسه است که مانند کیکها پخته میشود. برای یادگیری مراحل آمادهسازی این شیرینی خوشطعم، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کروزوآ | |
پسته | ۱۰۰ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد شیرینی | ۱۰۰ گرم |
کره یا روغن جامد ذوب شده و سرد شده | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۱ پنس |
وانیل | ۱ پنس |
پودر تارتار یا نمک | نوک قاشق چای خوری |
آموزش شیرینی کروزوآ
مرحله اول
برای شروع، ابتدا پودر پسته را در یک تابه بریزید و آن را به آرامی روی حرارت ملایم به مدت ۷ تا ۸ دقیقه تفت دهید. بعد از این زمان، تابه را کنار بگذارید و اجازه دهید پستهها کاملاً خنک شوند.
مرحله دوم
پستههای بو داده شده را در آسیاب بریزید و خوب پودر کنید. حالا پودر پسته، آرد، شکر، بکینگ پودر، کره یا روغن ذوب شده، وانیل و نمک را در یک کاسه مناسب بریزید و با لیسک هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، سفیده تخم مرغها را در یک کاسه دیگر بریزید و با همزن خوبی بزنید تا کف کند. سپس پودر تارتار یا نمک را اضافه کرده و ادامه دهید تا سفیدهها کاملاً خامهای شوند.
مرحله چهارم
زمانی که سفیده تخم مرغ خوب پف کرد و از ظرف نریخت، نیمی از سفیده را به مخلوط تهیه شده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سپس باقیمانده سفیده را نیز اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.
مرحله پنجم
حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. یک قالب مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید و با مقداری روغن آن را کمی چرب کنید.
مرحله ششم
مایه شیرینی را در قالب بریزید و قالب را چند بار محکم روی سطح کار بکوبید. حالا میوههای دلخواه خود را آردی کنید و روی مایه شیرینی بچینید. سپس قالب را به فر منتقل کنید.
مرحله هفتم
بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، شیرینی شما آماده است. برای اینکه روی شیرینی رنگ بگیرد، میتوانید چند دقیقه گریل را روشن کنید. سپس شیرینی را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. در پایان، آن را به شکل مثلثی برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید.