مواد لازم و آموزش شیرینی کشمشی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی کشمشی
شیرینی کشمشی یکی از شیرینیهای محبوب ایرانی است که معمولاً با چای سرو میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله شیرینی کشمشی با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کشمشی | |
آرد قنادی | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ⅔ لیوان |
کره | ۷۵ گرم |
کشمش پلویی | ¼ لیوان |
اسانس وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
آموزش شیرینی کشمشی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی کشمشی، ابتدا کره و تخممرغ را از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای اتاق برسند. سپس یک کاسه بزرگ انتخاب میکنیم و کره را با پودر قند و اسانس وانیل در آن مخلوط میکنیم تا کاملاً ترکیب شوند.
مرحله دوم
مخلوط کره، پودر قند و اسانس وانیل را آنقدر هم میزنیم تا رنگ آن کمی کرم مانند شود. بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، تخممرغ را به آنها اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا همه چیز یکدست شود.
مرحله سوم
در این مرحله، آرد را دو بار الک میکنیم و آرام آرام به مخلوط اضافه میکنیم. در حین اضافه کردن آرد، با دور آرام همزن آن را مخلوط میکنیم. باید تنها تا جایی هم بزنیم که مواد یکدست شوند.
مرحله چهارم
بعد از اینکه آرد و مواد دیگر به خوبی مmix شدند، کشمش پلویی را به خمیر اضافه میکنیم. کشمشها را تمیز کرده و اضافات آنها را جدا میکنیم و سپس به مدت ۲۰ دقیقه در آب سرد میخیسانیم.
نکته: یکی از نکات مهم برای این شیرینی این است که کشمشها را بعد از آبکشی با کمی آرد مخلوط کنیم تا در خمیر ته نشین نشوند.
مرحله پنجم
سپس کشمشها را به خمیر اضافه کرده و کمی هم میزنیم تا کشمشها به طور یکنواخت در خمیر پخش شوند. بهتر است فر را ۱۵ دقیقه قبل از شروع پخت با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا تا زمانی که خمیر آماده شد، فر گرم باشد.
مرحله ششم
مرحله هفتم
بعد از آماده کردن سینی، خمیر شیرینی را با قیف یا قاشق با فاصله داخل سینی میزنیم. خمیر کمی برجسته خواهد بود و به مرور زمان خودش پخش میشود و نیاز نیست که آن را به طور دستی تخت کنیم.
مرحله هشتم
پس از اینکه تمام خمیر را به صورت مرتب در سینی قرار دادیم، باید…
“`
برای آمادهسازی شیرینیها، سینی را روی کاغذ روغنی قرار میدهیم و آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر میگذاریم. نیازی نیست که درب فر را باز و بسته کنیم تا مطمئن شویم که شیرینیها پخته شدهاند.
مرحله نهم
زمانی که لبههای شیرینیها طلایی شد، میتوانید آنها را از فر بیرون بیاورید. چون شیرینی کشمشی ممکن است شکننده شود و خرد شود، بهتر است صبر کنید تا شیرینیها خنک شوند و سپس آنها را جمع کنید.
نکات آموزشی برای تهیه شیرینی کشمشی
شیرینی کشمشی نرم و خشک
اگر میخواهید شیرینی کشمشی شما خشک باشد، باید کمی بیشتر آرد استفاده کنید. همچنین هنگام بیرون آوردن شیرینیها از فر، بگذارید اطراف آنها قهوهای شود، سپس آنها را بیرون بیاورید تا خشک شوند.
اما اگر میخواهید شیرینی کشمشیتان نرم باشد، باید طبق دستور بالا و با همان اندازهها عمل کنید. برای جلوگیری از خشک شدن شیرینیها، میتوانید یک کاسه آب جوش نیز در فر قرار دهید.
شیرینی کشمشی بدون کاغذ روغنی
شیرینی کشمشی به دلیل چسبیدن به کف سینی فر بهتر است که از کاغذ روغنی استفاده کنیم. اگر کاغذ روغنی در دسترس ندارید، میتوانید با روغن جداکننده کیک، سینی فر را چرب کنید تا شیرینیها به آن نچسبند.