مواد لازم و آموزش شیرینی کنجدی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی کنجدی
شیرینی کنجدی، یکی از شیرینیهایی است که در شب عید خیلی محبوب است. درست کردن این شیرینی خیلی ساده است و نیاز به مواد خاصی ندارد. شیرینی کنجدی از شیرینیهای خوشمزه و سالم به حساب میآید، زیرا خمیر آن با ارده درست میشود و روی آن با کنجد پوشیده شده است. درون آن هم با خرما و گردو پر میشود که باعث میشود مغذی و خوشمزه باشد. این شیرینی را میتوان به مدت یک هفته در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداشت. برای یادگیری بیشتر دربارهی شیرینی کنجدی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کنجدی | |
ارده غلیظ | نصف پیمانه سر صاف |
روغن مایع | یک چهارم پیمانه |
پودر شکر الک شده | نصف پیمانه |
آرد قنادی | ۱۵۰ گرم |
کنجد | مقداری |
خرما | ۸ عدد |
گردو | مقداری |
آموزش شیرینی کنجدی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی لذیذ کنجدی، یک کاسه مناسب بردارید و ارده غلیظ، روغن مایع، مقداری آرد و پودر شکر را در آن بریزید. سپس همه را با یک قاشق خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و خمیری شکل بگیرند.
مرحله دوم
میتوانید ارده غلیظ را از ته شیشه استفاده کنید. آرد را کمکم اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید. نکته مهم این است که خمیر نیازی به استراحت ندارد. حالا به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر را بردارید و در دستانتان کمی فشار دهید تا پهن شود.
مرحله سوم
در این مرحله، خرما و گردو را داخل خمیر قرار دهید و آن را به شکل یک گلوله درآورید. سپس گلوله را در کنجد بغلتانید. بعد از آن، گلولهی کنجدی را در یک قالب گرد قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا خمیر شکل قالب را به خود بگیرد.
مرحله چهارم
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. یادتان باشد که نیازی به چرب کردن کاغذ نیست. سپس شیرینیهای قالب زده شده را به طور یکنواخت بر روی کاغذ روغنی بچینید.
مرحله پنجم
این مقدار مواد تقریباً ۱۶ عدد شیرینی تهیه میکند. فر را از قبل گرم کنید، سپس سینی فر را در آن قرار دهید و در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا شیرینیها درست شوند. بعد از پخت، سینی را از فر خارج کنید.
مرحله ششم
اجازه دهید شیرینیها خنک شوند. بعد به آرامی آنها را از سینی جدا کنید. کمی عسل را به روش بن ماری روی بخار کتری گرم کنید و با قلمو روی شیرینیها بزنید. در انتها با خلال پسته و بادام شیرینیها را تزئین کنید.