مواد لازم و آموزش شیرینی کنجدی مربایی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی کنجدی مربایی
شیرینی کنجدی مربایی که به صورت مینیاتوری درست میشود، هم آسان تهیه میشود و هم طعم بسیار خوشمزهای دارد. به علاوه، مواد لازم برای تهیه این شیرینی معمولاً در خانه موجود است، بنابراین میتوان خیلی راحت آن را تهیه کرد. این شیرینی نه تنها سالم و مقوی است بلکه گزینهای خوبی برای کنار چای و لذت بردن از عطر و طعم آن است. شیرینی کنجدی مربایی برای پذیرایی در ایام عید نوروز نیز مناسب میباشد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله، لطفاً با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کنجدی مربایی | |
کره در دمای اتاق | ۲۵۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
پودر وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر شکر | ۱۵۰ گرم |
آرد سفید ساده الک کرده | ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم |
مارمالاد آلبالو یا پرتقال | برای تزیین |
کنجد خام | برای تزیین |
آموزش شیرینی کنجدی مربایی
مرحله اول
برای شروع تهیه این شیرینی خوشمزه، ابتدا کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون میگذاریم تا به دمای اتاق برسد. سپس آن را با زردههای تخممرغ، وانیل و پودر شکر مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله دوم
بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و بعد آن را الک میکنیم. وقتی که همه مواد را با هم مخلوط کردیم و یک خمیر یکنواخت به دست آمد، به اندازه گردو از خمیر برمیداریم و آن را به شکل قلقلی در میآوریم و به کنجد خام آغشته میکنیم.
مرحله سوم
سپس این خمیرها را داخل قالب مافین میگذاریم و آنها را فشار میدهیم. فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و قالب را داخل فر میگذاریم. باید حدود ۱۰ دقیقه صبر کنیم تا روی شیرینیها طلایی شود.
مرحله چهارم
بعد از این مدت، شیرینیها را از فر خارج میکنیم و میگذاریم کمی خنک شوند. وقتی که به دمای اتاق رسیدند، آنها را از قالب خارج کرده و به صورت دمر میگذاریم تا کاملاً سرد شوند. بعد از آن با مارمالاد تزیین میکنیم. میتوانیم ته قالب نیز یک چیپس شکلات یا اسمارتیز قرار دهیم.
مرحله پنجم
سپس خمیر را روی آن پهن کرده و خمیر به آن میچسبد. شیرینیها را در یک ظرف در بسته نگهداری میکنیم و در زمان پذیرایی، آن را در ظرف زیبا سرو میکنیم. این شیرینیهای خوشمزه را میتوانید همراه چای یا قهوه میل کنید.