آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی کنجدی موکا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی کنجدی موکا

شیرینی کنجدی موکا یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه است که طعمی کاکائویی دارد. برای یادگیری کامل و قدم به قدم تهیه این شیرینی، ادامه مطلب را بررسی کنید.

مواد لازم شیرینی کنجدی موکا
آرد سفید ۱ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز ½ پیمانه منهای یک قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد متوسط
روغن مایع ۵۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نسکافه ۲ قاشق چایخوری
کنجد به مقدار کافی

آموزش شیرینی کنجدی موکا

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی کنجدی موکا، ابتدا تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل، شکر و روغن به یک کاسه مناسب اضافه کنید و این مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید تا شکر در آنها حل شود. سپس پودر کاکائو و نسکافه را الک کنید.

مرحله دوم

در این مرحله پودر کاکائو و نسکافه را به مخلوط داخل کاسه اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید تا کاملاً یکدست شوند. حالا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و به آرامی مخلوط کنید تا مایه شیرینی یکدست شود.

مرحله سوم

توجه کنید که مایه شیرینی بسیار چسبناک خواهد بود، پس نیازی به افزودن آرد بیشتر ندارید. در ادامه، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت یک تا دو ساعت در فریزر قرار دهید تا مایه کمی استراحت کند.

مرحله چهارم

پس از استراحت مایه شیرینی، آن را از فریزر خارج کنید. سپس فر را روی دماي ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا خوب گرم شود. در مرحله بعد، سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل بپوشانید.

مرحله پنجم

کاغذ روغنی را کمی با روغن چرب کنید. حالا با قاشق از مایه شیرینی بردارید و به سرعت با دستانتان به شکل گلوله درآورید، سپس این گلوله‌ها را در کنجد غلطانده و روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که شکل دادن به این خمیر باید سریع انجام شود، زیرا ممکن است شل شود. اگر در حین کار، خمیر شل شد، آن را دوباره در فریزر بگذارید تا متناسب شود. بعد از اینکه همه شیرینی‌ها آماده شدند، سینی فر را داخل فر بگذارید.

مرحله هفتم

برای پخت این شیرینی‌های خوشمزه، به حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه زمان نیاز دارید. پس از اینکه شیرینی‌ها را از فر خارج کردید، بگذارید خنک شوند، سپس آنها را در ظرف دلخواه خود بچینید و با شکر دانه درشت یا پودر قند تزیین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا