مواد لازم و آموزش شیرینی کوئک سیستر خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی کوئک سیستر
شیرینی کوئک سیستر یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب آفریقایی است که به ویژه در ماه رمضان درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کوئک سیستر | |
آرد | ۲٫۵ پیمانه |
نمک | ۱ پینچ |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
کره | ۲۵ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ½ پیمانه |
سرکه یا آبلیمو | ۱ قاشق سوپخوری |
روغن و پودر نارگیل | به مقدار کافی |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | ۲ لیوان |
آب | ۱ لیوان |
پودر کرم تارتار | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پینچ |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ۱ قاشق چایخوری |
چوب دارچین | ۱ تکه |
آموزش شیرینی کوئک سیستر
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینی خوشمزه، ابتدا باید شربت را آماده کنیم. برای این کار، شکر، آب، پودر کرم تارتار، نمک، آب لیمو ترش، زنجبیل و چوب دارچین را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
مرحله دوم
در این مرحله اجازه دهید تا شکر ذوب شود و شربت شروع به جوشیدن کند. بعد از این…
“““html
پس از ۵ دقیقه که شربت جوشید، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم شربت با دمای محیط یکسان شود.
مرحله سوم
برای درست کردن خمیر، ابتدا شیر را به همراه سرکه یا آب لیمو در یک کاسه با هم مخلوط میکنیم و آن را کنار میگذاریم تا شیر کمی ترش شود. بعد از ۱۰ دقیقه، این ترکیب را همراه با تخممرغ در یک کاسه بزرگ میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله کره ذوبشده را به مخلوط اضافه میکنیم و آن را خوب هم میزنیم. سپس آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک میکنیم. بعد با یک لیسک مخلوط میکنیم تا یک خمیر نرم و لطیف بهدست بیآید.
مرحله پنجم
سپس یک کاسه مناسب را با روغن چرب کرده و خمیر را در آن قرار میدهیم. بعد روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت میدهیم. بعد از این زمان، خمیر را به سطح کار منتقل میکنیم.
مرحله ششم
حالا خمیر را با وردنه به قطر ۴ میلیمتر باز میکنیم و بعد آن را به شکل مستطیلهای ۶ سانتیمتری برش میزنیم. سپس هر مستطیل را به سه نوار تقسیم کرده و نوارها را به هم میبافیم و کنار میگذاریم.
مرحله هفتم
تمام خمیرها را به همین صورت آماده میکنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و نصف لیوان روغن به آن اضافه میکنیم. بعد خمیرهای بافته شده را درون روغن قرار داده و بهصورت یکدست سرخ میکنیم.
مرحله هشتم
پس از اینکه هر دو سمت شیرینیها سرخ شد، آنها را از روغن خارج کرده و درون شربت خنکشده میگذاریم. بعد از ۱۰ دقیقه شیرینیها را از شربت خارج کرده و در ظرف مورد نظر میچینیم و با پودر نارگیل تزیین میکنیم.