مواد لازم و آموزش شیرینی کول کول خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی کول کول
شیرینی کول کول یکی از خوشمزهترین شیرینیهای هندی است که معمولاً برای جشن سال نو تهیه میشود. برای یادگیری دقیق و مرحله به مرحله تهیه شیرینی کول کول، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کول کول | |
آرد گندم | ۱ پیمانه |
آرد برنج | ½ پیمانه |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
شکر | ⅓ پیمانه |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن | به مقدار کافی |
آموزش شیرینی کول کول
مرحله اول
برای تهیه شیرینی کول کول خوشمزه، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار از یخچال بیرون میآوریم. این کار باعث میشود که کره نرم شود. سپس یک کاسه مناسب برای مخلوط کردن مواد انتخاب میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد گندم را به همراه آرد برنج و بکینگ پودر در کاسه میریزیم. این مخلوط را به خوبی هم میزنیم و سپس از الک رد میکنیم. این کار را سه بار تکرار میکنیم و دوباره در کاسه میریزیم.
مرحله سوم
حالا شکر را به مخلوط آرد اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم. سپس وسط مخلوط را گود میکنیم و تخممرغ، کره نرم شده و پودر هل را به آن اضافه کرده و با چنگال مخلوط میکنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله، خمیر را با دست خوب ورز میدهیم تا یکدست و لطیف شود. اگر خمیر خیلی سفت بود، کمی آب به آن اضافه میکنیم و دوباره ورز میدهیم تا خمیر نرم شود.
مرحله پنجم
حالا روی خمیر را با سلفون میپوشانیم و به مدت نیم ساعت در دمای محیط قرار میدهیم تا استراحت کند. بعد از این مدت، مقداری از خمیر را برداشته و به اندازه گردو کوچک در دست میگردانیم.
مرحله ششم
در این مرحله، خمیر را روی یک قالب یا جسم با طرح مناسب فشار میدهیم تا طرح دار شود. سپس یک تابه یا ظرف مناسب را روی…
“““html
حرارت را روشن میکنیم و روغن مایع را تا جایی در ظرف میریزیم که شیرینیها درون آن شناور بمانند.
مرحله هفتم
حالا اجازه میدهیم روغن کاملاً داغ شود. سپس آرامآرام شیرینیها را در تابه میگذاریم و اجازه میدهیم خوب سرخ شوند. وقتی یک طرف خمیر کاملاً سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم خوب سرخ شود.
مرحله هشتم
زمانی که شیرینیها رنگ طلایی گرفتند، آنها را از تابه خارج میکنیم و روی یک دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافیشان گرفته شود و کمی خنک شوند. سپس یک ظرف مناسب انتخاب میکنیم.
مرحله نهم
در نهایت، شیرینیهای کول کول را در ظرف مورد نظر میچینیم. سپس میتوانیم کمی پودر قند درون الک بریزیم و روی شیرینیها الک کنیم. در آخر، این شیرینیهای خوشمزه را به همراه چای زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان!