مواد لازم و آموزش شیرینی کیکی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی کیکی
شیرینی کیکی یکی از شیرینیهای قدیمی و محبوب در ایران است که با طعمهای مختلفی درست میشود. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه شیرینی کیکی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کیکی | |
آرد | ۱ و ¼ لیوان |
نشاسته ذرت | ¼ لیوان |
شکر | ¼ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
کره گیاهی | ۶۰ گرم |
شیر | ½ لیوان |
نمک | نوک قاشق مرباخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
آموزش شیرینی کیکی
مرحله اول
برای شروع تهیه شیرینی کیکی، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون میآوریم تا نرم شود. بعد آن را در دمای اتاق میگذاریم تا به دمای محیط برسد.
مرحله دوم
شیر و شکر را در یک کاسه مناسب میریزیم و خوب هم میزنیم تا شکر در شیر حل شود. سپس کره نرم شده را به مخلوط شیر اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا کره کاملاً حلشود.
مرحله سوم
در این مرحله، آرد، بکینگ پودر و نشاسته ذرت را در یک کاسه مناسب میریزیم و مخلوط میکنیم. سپس این مخلوط را از الک عبور میدهیم و در سه مرحله به مخلوط شیر اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را با یک لیسک هم میزنیم تا خمیر به خوبی مخلوط شود. قالب مورد نظر را با مقداری روغن مایع چرب میکنیم و سپس مقدار مناسبی از خمیر را درون قالب میریزیم و با دست فشار میدهیم تا جا بگیرد.
مرحله پنجم
خمیرهای آمادهشده را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. در این حین، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله ششم
پس از ۱۵ دقیقه، خمیرها را از یخچال بیرون میآوریم و در سینی فر میچینیم. سپس سینی را در وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه بپزند.
مرحله هفتم
بعد از این مدت، شیرینیها را از فر خارج میکنیم و میگذاریم کاملاً خنک شوند. سپس آنها را از سینی خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار میدهیم و میتوانیم با چای زعفرانی سرو کنیم. نوش جان!