آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی گاتا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی گاتا

شیرینی گاتا یکی از خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که معمولاً در شب عید تهیه می‌شود. این شیرینی را می‌توان با مواد اولیه خیلی ساده درست کرد. گاتا به عنوان یکی از شیرینی‌های خوشمزه و مغزدار شناخته می‌شود. می‌توانید این شیرینی را در ظرفی سربسته به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کنید. داخل شیرینی را می‌توان با هر نوع ماده‌ای پر کرد و کاملاً سلیقه‌ای است. همچنین می‌توانید از مغزها و آجیل‌های مختلف برای پر کردن آن استفاده کنید. برای یادگیری طرز تهیه شیرینی گاتا، ادامه مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم شیرینی گاتا
آرد ۶۵۰ گرم
کره سرد ۲۵۰ گرم
تخم مرغ هم دمای اتاق ۱ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
ماست ۳۵۰ گرم
جوش شیرین یا بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم میانی
کره هم دمای محیط ۷۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم
پودر گردو و دارچین اختیاری و به مقدار لازم

آموزش شیرینی گاتا

مرحله اول

برای تهیه این شیرینی خوشمزه، ابتدا خمیر را درست می‌کنیم. برای این کار یک کاسه می‌زنیم و آرد را داخل آن می‌ریزیم. سپس کره سرد را رنده می‌کنیم و به آرد اضافه می‌کنیم. حالا با دست به خوبی مخلوط می‌کنیم تا آرد و کره مثل دانه‌های شن شود.

مرحله دوم

اگر دوست دارید، می‌توانید کره را به تکه های کوچک تقسیم کنید و داخل مخلوط کن با آرد بریزید تا خوب مخلوط شود. سپس شکر را اضافه می‌کنیم. بعد ماست، جوش شیرین و تخم مرغ را هم اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا خمیر جمع شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید مراقب باشید که خمیر را خیلی ورز ندهید. اگر خمیر چسبناک بود، می‌توانید کمی آرد به آن اضافه کنید. سپس روی خمیر را می‌پوشانیم و حدود نیم ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند. در این زمان، مواد داخلی شیرینی را آماده می‌کنیم.

مرحله چهارم

برای آماده‌سازی مواد داخلی، آرد، کره نرم شده و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم. حالا خمیر استراحت داده شده را از یخچال بیرون می‌آوریم و به سه قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. روی میز کار را کمی آرد پاشی می‌کنیم و خمیرها را با وردنه به نازکی باز می‌کنیم. سپس سه خمیر را روی هم می‌گذاریم.

مرحله پنجم

اکنون روی سومین خمیر، مواد داخلی شیرینی را پخش می‌کنیم. سپس از کناره‌ها آن را رول کرده و با چاقو به ضخامت ۲ سانتی‌متر برش می‌زنیم. سینی فر را آماده می‌کنیم و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. شیرینی‌ها را در سینی قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

در یک کاسه، زرده تخم‌مرغ و کمی زعفران را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس با این مخلوط روی شیرینی‌ها رومال کرده و با یک چنگال خطوطی روی آنها ایجاد می‌کنیم. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم و پس از آن سینی را درون فر قرار می‌دهیم و به آنها ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا بپزند.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا