آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی گردویی رولی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی گردویی رولی

شیرینی گردویی رولی، یک شیرینی زیبا و خاص است که با استفاده از گردوی پودر شده تهیه می‌شود. این شیرینی جزء شیرینی‌های لقمه‌ای است که می‌توان در ایام خاصی مثل عید نوروز و ماه مبارک رمضان و سفره افطار تهیه کرد. این شیرینی به راحتی و بدون نیاز به سرخ کردن در فر درست می‌شود و سپس با شربت مرطوب می‌شود. می‌توان این شیرینی را به مدت ۱۰ روز در ظرفی دربسته در یخچال نگهداری کرد. برای یادگیری طرز تهیه شیرینی گردویی رولی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی گردویی رولی
کره ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲ قاشق غذا خوری
آرد سمولینا نصف پیمانه
وانیل ۱ بسته ۵ گرمی
پکینگ پودر ۱۰ گرم
روغن نصف پیمانه
سرکه ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۳ پیمانه
مواد لازم برای شربت
شکر ۳ پیمانه
آب سه و نیم پیمانه
آب لیمو ۱ قاشق چای خوری
مواد میانی
گردوی آسیاب شده ۱ پیمانه

آموزش شیرینی گردویی رولی

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی گردویی رولی خوشمزه به روش ترکیه‌ای، ابتدا شربت را آماده می‌کنیم. برای این کار یک قابلمه برداشته و آب و شکر را به آن اضافه می‌کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا آب و شکر به جوش بیاید.

مرحله دوم

در این مرحله وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد…

“““html

کرد، آبلیمو را به آن اضافه کرده و حدود ۶ دقیقه اجازه می‌دهیم آرام بپزد. سپس شربت را از روی حرارت برمی‌داریم و در دمای اتاق می‌گذاریم تا خوب خنک شود.

مرحله سوم

یک کاسه برمی‌داریم و کره نرم شده، تخم‌مرغ، ماست، روغن و سرکه را با هم مخلوط می‌کنیم تا همه چیز هماهنگ و یکدست شود. بعد آرد و سمولینا را با هم ترکیب کرده و روی مواد الک می‌کنیم. سپس خوب هم می‌زنیم و ورز می‌دهیم.

مرحله چهارم

یادتان باشد که باید آرد را کم‌کم اضافه کنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. وانیل و بکینگ پودر را به خمیر اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم تا به خوبی مخلوط شود. حالا خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی با کمک وردنه باز می‌کنیم.

مرحله پنجم

حال کاغذ روی خمیر را برمی‌داریم و لبه‌های خمیر را با چاقو مرتب می‌کنیم تا یک مربع کامل به دست آید. روی خمیر را با پودر گردو می‌پوشانیم. بعد از اینکه گردو را روی آن پاشیدیم، با دست کمی فشار می‌دهیم تا گردو به خمیر بچسبد.

مرحله ششم

خمیر را از وسط برش می‌دهیم. سپس هر قسمت را دوباره به دو قسمت تقسیم کرده و آرام آرام آن‌ها را رول می‌کنیم. کمی با دست فشار می‌دهیم تا در حین پخت از هم باز نشود. کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله هفتم

سپس روی کاغذ روغنی را چرب کرده و شیرینی‌ها را روی آن می‌گذاریم. فر را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. بعد سینی را داخل فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم خوب بپزد.

مرحله هشتم

این مرحله حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می‌برد تا شیرینی‌ها بپزند. وقتی شیرینی‌ها آماده شدند، آن‌ها را از فر بیرون آورده و شربت خنک شده را رویشان می‌ریزیم تا کاملاً طعم شربت به شیرینی‌ها نفوذ کند. سپس در ظرف مناسبی سرو خواهیم کرد.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش شیرینی گردویی رولی خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا