مواد لازم و آموزش شیرینی گردو روسی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی گردو روسی
شیرینی گردو روسی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب است که برای پذیرایی عالی ست. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این شیرینی خوشمزه، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی گردو روسی |
|
کره | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ½ لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱٫۵ لیوان |
آموزش شیرینی گردو روسی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی گردو روسی خوشمزه، اول از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسد. بعد، کره نرم شده را در یک کاسه مناسب بریزید.
مرحله دوم
حالا تخم مرغ، شکر و وانیل را به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را در الک بریزید.
مرحله سوم
مواد خشک را ۳ بار الک کنید و به آرامی به مخلوط اضافه کنید. به آرامی با نوک انگشتان خود ورز بدهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید که به دست نچسبد. اگر خمیر چسبنده بود، کمی آرد اضافه کنید تا درست شود.
مرحله چهارم
حالا مقداری از خمیر را جدا کنید و داخل دستگاه شیرینی ساز بگذارید تا به شکل گردو درآید. بگذارید شیرینی ها به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزند. بعد از این زمان، شیرینی ها را از دستگاه خارج کنید.
مرحله پنجم
وقتی شیرینی ها سرد شدند، میتوانید به دلخواه مقداری نوتلا، شکلات، کره بادام زمینی، کارامل یا حلوا داخل آنها بگذارید و آنها را دو به دو به هم بچسبانید تا شبیه گردو شوند. سپس میتوانید آنها را سرو کنید. نوش جان.