آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی گل سرخی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی گل سرخی

شیرینی گل سرخ یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولاً در عید نوروز درست می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه این شیرینی را به راحتی یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی گل سرخی
کره ۵۵ گرم
روغن جامد ۵۰ گرم
خاک قند ۳۰ گرم
وانیل مایع ½ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
آرد سفید ۱۵۰ گرم
مواد روی شیرینی
خاک قند ½ پیمانه
گلاب ۱ قاشق چایخوری
پودر پسته ۲ قاشق غذاخوری
گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری

آموزش شیرینی گل سرخی

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی گل سرخی در ابتدا کره‌ای که در دمای اتاق قرار دارد و روغن جامد را داخل یک کاسه مناسب می‌گذاریم و با همزن خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس خاک قند، وانیل و پودر هل را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، دوباره مواد را مخلوط می‌کنیم تا بافت خمیر سبک و پوک شود. سپس آرد را درون الک ریخته و روی مواد الک می‌کنیم و در حین مخلوط کردن، سعی می‌کنیم خمیری نرم و یکدست درست کنیم.

مرحله سوم

حالا خمیر آماده شده را درون نایلون می‌پیچیم و به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. بعد از این زمان سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و خمیر را روی سطح کار قرار می‌دهیم و با وردنه به قطر ۷ میلی‌متر باز می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، خمیرهایی که قالب زده‌ایم را در سینی فر می‌چینیم و دوباره به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت می‌دهیم. پس از این زمان، فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله پنجم

حالا سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها بپزند. در همین حین، برای روی شیرینی‌ها، گلاب را کم کم به خاک قند اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا خمیری شکل بگیرد.

مرحله ششم

پس از اینکه شیرینی‌ها پخته شدند، آن‌ها را از فر بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم خنک شوند. سپس مواد روی شیرینی را روی آن‌ها می‌ریزیم و کمی پودر پسته و گل سرخ اضافه کرده و می‌گذاریم مواد روی شیرینی‌ها خوب جذب شوند.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا