آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی گندمک خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی گندمک

شیرینی گندمک یکی از شیرینی‌های لذیذ ایرانی است که بافتی شبیه به کوکی دارد. برای یادگیری دقیق و مرحله به مرحله طرز تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی گندمک
کره ۹۰ گرم
شکر قهوه‌ای تیره ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ ۱ عدد متوسط
پودر نارگیل ۲۰ گرم
سبوس گندم ۲۵ گرم
آرد نان فانتزی ۱۲۰ گرم
آرد سفید ۷۵ گرم
بکینگ پودر ½ قاشق چای‌خوری
وانیل نوک قاشق چای‌خوری
شکلات تخته‌ای برای تزیین

آموزش شیرینی گندمک

مرحله اول

برای تهیه شیرینی گندمک خوشمزه، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از استفاده از یخچال بیرون می‌گذاریم تا به دمای محیط برسد و نرم شود. سپس کره و شکر قهوه‌ای را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

کره و شکر را با همزن برقی با سرعت بالا به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوطی خامه‌ای و روشن حاصل شود. سپس تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن هم می‌زنیم تا مواد خوب ترکیب شوند.

مرحله سوم

حالا پودر نارگیل را به مخلوط اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا خوب پخش شود. سپس سبوس گندم، آرد سفید، آرد قنادی و بکینگ پودر را در یک الک می‌ریزیم و ۳ بار الک می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد الک شده را در ۳ مرحله به کاسه اضافه می‌کنیم و با لیسک هم می‌زنیم تا همه مواد خوب ترکیب شوند و خمیر یکنواختی به دست آید.

“`

اول از همه، ما همه مواد را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر شیرینی یکدست و نرم شود. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا به خوبی گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار می‌دهیم و با وردنه آن را به قطر ۳ میلی‌متر باز می‌کنیم. بعد از آن، با وردنه شیار دار، روی خمیر طرح می‌زنیم و با کمک کاترهای دلخواه، خمیر را قالب می‌زنیم.

مرحله ششم

سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و سپس شیرینی‌های قالب زده شده را درون سینی می‌چینیم. حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و به شیرینی‌ها اجازه می‌دهیم به مدت ۱۲ دقیقه در فر بمانند تا کاملاً پخته شوند.

مرحله هفتم

وقتی که ۱۲ دقیقه گذشت، سینی را از فر بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم شیرینی‌ها بدون دست زدن به آن‌ها کاملاً سرد شوند. بعد از اینکه شیرینی‌ها خنک شدند، اگر دوست داریم، کمی عسل گرم شده روی آن‌ها می‌مالیم.

مرحله هشتم

سپس شکلات تخته‌ای را به صورت ریز خرد می‌کنیم و در بخار کتری ذوب می‌نماییم. حالا مقداری از شکلات ذوب شده را روی شیرینی‌ها می‌ریزیم و آن‌ها را با پودر پسته تزیین می‌کنیم.

مرحله نهم

در پایان، می‌گذاریم شکلات‌ها در دمای محیط کاملاً سرد شوند و سپس شیرینی‌ها را در ظرف دلخواه‌مان قرار می‌دهیم. بسته به سلیقه خود، می‌توانید مقداری پودر زنجبیل به مواد اولیه شیرینی اضافه کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم و آموزش شیرینی گندمک خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا