مواد لازم و آموزش صفیحه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش صفیحه
صفیحه یکی از غذاهای خوشمزه عربی است که با مواد مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری این آموزش آشپزی عربی در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد سفید | ۳ پیمانه |
ماست | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ مشت |
رب انار | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زیره و پاپریکا | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت صفیحه
مرحله اول
برای درست کردن صفیحه عربی خوشمزه، ابتدا آرد، بکینگ پودر، خمیر مایه و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند. سپس ماست و روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر به هم بچسبد.
مرحله دوم
در این مرحله، خمیر را به خوبی ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شود. سپس یک کاسه مناسب را با کمی روغن چرب کنید و…
“`
ابتدا فضای داخلی کاسه را چرب میکنیم و خمیر را درون آن قرار میدهیم. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یک مکان گرم قرار میدهیم تا استراحت کند.
مرحله سوم
در این حین، پیاز را به همراه فلفل دلمهای و جعفری به میکسر یا مخلوطکن اضافه میکنیم تا کاملاً مخلوط شوند. سپس این مخلوط را در یک کاسه مناسب با گوشت چرخکرده به خوبی ترکیب میکنیم تا کاملاً یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، رب گوجهفرنگی را به همراه رب انار، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره و پاپریکا اضافه میکنیم و مواد را به اندازهای مخلوط میکنیم که یکدست شوند. حالا خمیر را روی سطح کار با قطر نیم سانتیمتر باز میکنیم.
مرحله پنجم
برای شکل دادن به خمیر، از کاتر گرد استفاده میکنیم و سپس کمی روغن روی سینی فر میمالیم. خمیرهای قالب زنی شده را در سینی فر قرار میدهیم. در ادامه مقداری از مخلوط گوشت چرخکرده را به صورت یکنواخت روی هر خمیر میریزیم.
مرحله ششم
اگر دوست دارید، میتوانید مقداری مغز بادام یا مغزیجات دیگر را روی نان صفیحه بریزید. سپس سینی فر را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کردهایم قرار میدهیم و منتظر میمانیم تا زیر نانها رنگ بگیرد و طلایی شود.
مرحله هفتم
زمانی که زیر نانها رنگ گرفت، چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی مواد نیز طلایی شود. سپس نانها را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم کمی خنک شوند. در پایان، نان صفیحه را به همراه سس یا چاشنی دلخواه سرو میکنیم.