مواد لازم و آموزش طاجین مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش طاجین مرغ
طاجین (Tagine) یکی از غذاهای معروف در کشورهای شمال آفریقا، بهویژه مراکش است. واژه طاجین از کلمه تابه در زبان فارسی گرفته شده و هم نام ظرفی است که این غذا در آن تهیه می شود. این غذا معمولاً باید با حرارت کم و به مدت طولانی پخته شود. خورش تجین مراکشی، که به آن خورش طاجین مراکشی یا تاگینه مراکشی هم گفته میشود، غذایی خوشمزه است که میتوان آن را بهراحتی در خانه و به شکل رستورانی درست کرد و در مهمانیها و دورهمیها سرو کرد. این خورش با گوشت گوسفند یا گوساله و یا با گوشت مرغ و همراه سبزیجات مختلف تهیه میشود. همچنین ادویههای خاصی برای طعمدار کردن آن استفاده میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش طاجین مرغ، با سایت رضیم ادامه دهید.
مواد لازم طاجین مرغ | |
سینه مرغ مکعبی خرد شده | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای رنگی | حدودا نصف لیوان |
سیر رنده شده | ۱ قاشق پر |
پنیر موزارلا | به میزان لازم |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | به میزان لازم |
ادویه جات مورد نیاز | |
پودر فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
دانه گشنیز کوبیده شده | ۱ قاشق چای خوری |
پودر پاپریکا | نصف قاشق چای خوری |
پودر زیره | نصف قاشق چای خوری |
نمک | به میزان لازم |
سس بشامل | ۱ لیوان |
آموزش طاجین مرغ
مرحله اول
برای تهیه طاجین مرغ خوشمزه، اول از همه پیاز را بشویید، پوست کنده و آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس سیر را هم ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. فلفل دلمهای رنگی را نیز خرد کرده و به پیاز…
“`
مرحله دوم
ابتدا در یک قابلمه مقداری روغن زیتون میریزیم و همه مواد را با هم کمی تفت میدهیم تا سبک شوند. سپس مرغ را به مخلوط اضافه میکنیم. وقتی مرغ رنگش تغییر کرد و کمی سرخ شد، ادویهجات را اضافه میکنیم. در این مرحله قارچهای برشزده را هم میریزیم.
مرحله سوم
وقتی قارچها آب خود را پس دادند، به مخلوط رب گوجهفرنگی اضافه میکنیم. در نهایت سس بشامل را اضافه میکنیم تا مواد کمی غلیظ شوند. برای درست کردن سس بشامل، یک قابلمه کوچک برمیداریم و کمی کره در آن میریزیم تا ذوب شود.
مرحله چهارم
سپس آرد را به مخلوط اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا بوی خامی آن از بین برود. بعد شیر را به مخلوط اضافه میکنیم و بهطور مداوم هم میزنیم تا غلیظ شود. در این مرحله فلفل سیاه را اضافه کرده و سپس خامه را هم اضافه میکنیم و آن را از روی حرارت برمیداریم و خوب هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم
حال سس بشامل آماده است و میتوانیم آن را به خوراک اضافه کنیم. سپس مواد طاجین را در ظرف مخصوص فر میگذاریم و روی آن را کاملاً با پنیر موزارلا میپوشانیم. بعد شعله بالای فر (گریل) را روشن میکنیم تا پنیرها طلایی شوند. سپس این غذا را به همراه نان سرو میکنیم.