مواد لازم و آموزش طقطوقه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش طقطوقه
طقطوقه یکی از غذاهای ساده و خوشمزه مراکشی است که طرفداران ادویههای مختلف، آن را بسیار دوست دارند. برای یادگیری روش تهیه این غذا به صورت مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فلفل دلمه ای سبز | ۲ عدد |
روغن زیتون یا مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
سیر | ۴ حبه |
گشنیز و جعفری | ۱ دسته کوچک |
پودر زیره | ¼ قاشق چایخوری |
شکر | ¼ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش طقطوقه
مرحله اول
برای درست کردن طقطوقه خوشمزه به سبک مراکشی، ابتدا فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را روی سیخ قرار میدهیم، سپس آنها را روی منقل یا حرارت شعله گاز میگذاریم تا به خوبی کباب شوند و نرم شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، گوجهفرنگیها و فلفل دلمهایهای کبابی را در یک ظرف میگذاریم و روی آن را با پلاستیک میپوشانیم تا خنک شوند. این کار به جدا شدن راحت پوست گوجه و فلفل کمک میکند.
مرحله سوم
بعد از اینکه گوجهفرنگی و فلفل دلمهای خنک شدند، پوست و قسمتهای اضافی آنها را جدا میکنیم. سپس، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد میکنیم و کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله، یک ماهیتابه روی حرارت میگذریم و کمی روغن زیتون داخل آن میریزیم. سپس سیر را رنده کرده و در ماهیتابه کمکم تفت میدهیم تا عطر آن خارج شود، بعد فلفل دلمهای و گوجهفرنگی خرد شده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را به خوبی تفت میدهیم تا آب اضافی آنها بخار شود و به روغن بیفتند. سپس پودر زیره، شکر، و مقداری نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و همه چیز را مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدند، ماهیتابه را از روی حرارت برمیداریم. سپس جعفری و گشنیز را ریز خرد کرده و با بقیه مواد مخلوط میکنیم. در نهایت، طقطوقه را در یک ظرف سرو میکنیم و میتوانیم آن را همراه با نان یا برنج میل کنیم.