مواد لازم

مواد لازم و آموزش عاشوره برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش عاشوره

عاشوره یک غذای محلی و خوشمزه از ترکیه است که معمولاً در مراسم‌های مذهبی و برای نذری درست می‌شود. پخت این آش خوش‌طعم خیلی ساده و سریع است. برای یادگیری مراحل دقیق تهیه عاشوره، همراه با سایت آموزشی رضیم باشید.

مواد لازم برای ۶-۸ نفر
گندم حلیم یک و نیم لیوان
نخود ۱ استکان
لوبیا سفید ۱ استکان
برنج ریز یا نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
قیسی ۱۵ عدد
انجیر خشک ۱۱ عدد
کشمش زرد ۱ استکان
کشمش ریز سیاه ۱ استکان
شکر ۳ و نیم استکان
پرتقال ۱ عدد
پودر پسته برای تزئین ۱ استکان
بادام بدون پوست یک و نیم لیوان
فندق بدون پوست یک لیوان
چوب دارچین به مقدار دلخواه

آموزش عاشوره

مرحله اول

ابتدا نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‌اید تا نفخ ایجاد نکنند، آبکشی کرده و در یک قابلمه ریخته و به همراه مقداری آب بپزید تا کاملاً نرم شوند.

نکته: بهتر است چندبار آب نخود و لوبیا را عوض کنید تا نرم‌تر شوند.

مرحله دوم

گندم را که از دو تا سه ساعت قبل در آب خیس کرده‌اید، آبکش کنید و در یک قابلمه با آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و نرم شود.

مرحله سوم

برنج را که قبلاً خیس کرده‌اید آبکش کنید و به گندم اضافه کنید. سپس نخود و لوبیا را هم اضافه کرده و با مقداری آب روی حرارت بپزید تا همه مواد به خوبی پخته شوند.

“““html

ملایم قرار دهید.

مرحله چهارم

همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس یک پرتقال را تمیز بشوید و پوست نارنجی‌اش را با رنده ریز رنده کنید و به مواد اضافه کنید. بعد آب پرتقال را هم بگیرید و روی ترکیب بریزید.

مرحله پنجم

کشمش‌ها را که یک ساعت در آب خیسانده‌اید به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس قیسی را بشویید و خرد کنید و روی مواد بریزید. انجیرها را هم خرد کرده و اضافه کنید.

نکته: برای اینکه عاشوره خوشمزه‌تر شود، از ترکیب کشمش زرد و کشمش ریز سیاه استفاده کنید.

مرحله ششم

حالا دو عدد سیب را با سلیقه خود پوست بگیرید و به شکل مکعبی و ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. می‌توانید بر اساس ذائقه خود دو عدد میخک هم به مخلوط اضافه کنید.

مرحله هفتم

بعد مغز فندق و مغز بادام را به همراه مقداری چوب دارچین (به دلخواه) به مواد اضافه کنید و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزند.

نکته: برای خوشمزه‌تر شدن آش، مقداری مغز گردو هم به این ترکیب اضافه کنید.

مواد لازم و آموزش عاشوره برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله هشتم

اگر آب مخلوط کم بود و هنوز مواد به خوبی پخته نشده بودند، مقداری آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا دوباره با هم بپزند. سپس بر اساس ذائقه خود مقداری شکر اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله نهم

دوباره بگذارید تا نیم ساعت دیگر روی حرارت ملایم با هم بپزند و در این مدت مدام مخلوط را هم بزنید. وقتی آش به قوام و غلظت حلیم رسید، آن را از روی حرارت بردارید. در آخر آش عاشوره را در ظرف مناسب بکشید و با پودر پسته، خلال بادام، خرده‌های گردو و پودر دارچین تزئین کرده و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا