مواد لازم

مواد لازم و آموزش عدسی رژیمی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش عدسی رژیمی

عدس، به خاطر مواد مغذی و خاصیت‌های سلامتی‌اش، یک گزینه‌ی عالی برای کسانی است که به تغذیه‌ی سالم توجه دارند. ورزشکاران و افرادی که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند، این غذای پربروتئین را دوست دارند. در این مقاله از سایت رضیم به شما قدم به قدم و با جزئیات کامل روش تهیه عدسی رژیمی را معرفی می‌کنیم.

مواد لازم مقدار مواد
عدس ۳ فنجان
رب یا پوره گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
قارچ (اختیاری) ۲۵۰ گرم
سیب زمینی (اختیاری) ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
آب و روغن یا کره به مقدار کافی

آموزش عدسی رژیمی

مرحله ۱: آماده‌سازی و خیساندن عدس

برای شروع تهیه عدسی رژیمی، ابتدا عدس را پاک می‌کنیم و سپس در یک کاسه با مقداری آب می‌ریزیم تا چند ساعت خیس بخورد. اگر عدس زودپز داریم، نیازی به خیساندن طولانی نیست.

مرحله ۲: تفت دادن پیاز

در این مرحله، پیازها را پوست کنده و به صورت نگینی خرد می‌کنیم. یک قابلمه روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن یا کره به آن اضافه می‌کنیم، سپس پیازها را ریخته و کمی تفت می‌دهیم.

مرحله ۳: اضافه کردن ادویه‌ها

زمانی که پیاز نرم و شفاف شد، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و برای چند دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. حالا عدس خیس شده را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله ۴: پخت عدس و تنظیم حرارت

چند لیوان آب به قابلمه اضافه می‌کنیم و حرارت را بالا می‌بریم تا آب سریع جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم عدس به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد.

مرحله ۵: اضافه کردن قارچ به عدسی

اگر عدس ما زودپز باشد، ممکن است زمان پخت آن کمتر باشد. در همین حال قارچ‌ها را پوست کنده و شسته، سپس به صورت ورقه‌ای نازک خرد می‌کنیم. بعد از ۱۵ دقیقه از شروع پخت عدس، قارچ را در قابلمه می‌ریزیم.


“““html

مرحله ۶: اضافه کردن رب گوجه فرنگی

اضافه کردن رب گوجه فرنگی به غذا ضروری نیست. اگر دوست دارید، می‌توانید رب گوجه فرنگی را با کمی کره یا روغن در یک تابه کوچک تفت دهید تا طعم و بوی خامش گرفته شود. سپس این رب را در ۱۵ دقیقه پایانی پخت عدسی، به همراه نمک به قابلمه اضافه کنید.

مرحله ۷: ترفند برای افزایش لعاب عدسی

اگر می‌خواهید عدسی شما لعاب‌دار باشد، می‌توانید یک سیب‌زمینی کوچک را در ابتدای پخت به قابلمه اضافه کنید تا بپزد. سپس در ۱۵ دقیقه پایانی پخت عدسی، آن را از قابلمه خارج کرده و با یک گوشتکوب له کنید.

مرحله ۸: سرو عدسی رژیمی

سیب‌زمینی له شده را دوباره به قابلمه بازگردانید و با عدسی مخلوط کنید. همچنین می‌توانید سیب‌زمینی را به صورت مکعب‌های کوچک به عدسی اضافه کنید. در پایان، عدسی رژیمی را در ظرف مورد نظر بریزید و با چند قطره آب لیمو ترش سرو کنید.

خلاصه دستور

برای تهیه عدسی رژیمی، ابتدا عدس را خیس می‌کنیم. سپس پیازها را خرد کرده و در کمی روغن یا کره تفت می‌دهیم تا شفاف شوند. بعد ادویه‌ها، مثل زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه می‌کنیم. پس از آبکشی عدس، آن را به قابلمه اضافه کرده و با چند لیوان آب روی حرارت ملایم می‌پزیم.

در حین پخت، قارچ‌هایی که قبل از این پوست کنده و خرد کرده‌ایم و همچنین رب گوجه‌فرنگی که تفت داده‌ایم را به آن اضافه می‌کنیم. برای این که غذا لعاب بیشتری داشته باشد، یک سیب‌زمینی کوچک را در ابتدای پخت به عدس اضافه می‌کنیم؛ سپس در پایان پخت، آن را له کرده و با عدسی مخلوط می‌کنیم. این عدسی غلیظ و مقوی، همراه با چند قطره آب لیمو، آماده‌ی سرو است.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش عدسی رژیمی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا