مواد لازم

مواد لازم و آموزش عدس پلو با خرما برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش عدس پلو با خرما

عدس پلو با خرما یکی از غذاهای خوشمزه و ایرانی است که به شیوه‌های مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این غذا، می‌توانید در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
عدس پخته ۳۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد
ادویه پلویی ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
کشمش نصف پیمانه
پودر زنجبیل و پودر سیر به مقدار لازم
زعفران دم کرده و فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک، روغن و خرما به مقدار دلخواه

آموزش عدس پلو با خرما

مرحله اول

برای شروع، عدس را با کمی آب بپزید و کنار بگذارید. برنج را بشویید و آن را با کمی نمک و آب در کاسه بریزید تا یک ساعت خیس بخورد. سپس برنج را داخل یک قابلمه بریزید.

مرحله دوم

حالا به اندازه یک بند انگشت روی برنج آب بریزید و با کمی نمک و روغن روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و برنج پخته شود. وقتی آب برنج کشیده شد، عدس پخته شده را که آبکش کرده‌اید به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

مرحله سوم

پیاز را بشویید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس پیاز را به آن اضافه کنید و بگذارید تا سبک و طلایی شود. سیر را ریز کنید یا رنده کنید و به پیازها اضافه کنید.

مرحله چهارم

اکنون کمی تفت دهید، سپس ادویه‌هایی مانند ادویه پلویی، پودر سیر، پودر زنجبیل و فلفل سیاه را اضافه کرده و با پیاز تفت دهید. در این مرحله، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت خوب سرخ شود و تغییر رنگ دهد.

مرحله پنجم

هنگامی که گوشت خوب سرخ شد، پودر دارچین و کشمش را به آن اضافه کنید. نیازی نیست که کشمش زیاد سرخ شود، فقط در حد چند بار همزدن کافی است. کف یک قابلمه دیگر کمی روغن بریزید و سیب‌زمینی…

“““html

ورقه شده را کف آن قرار می دهیم.

مرحله ششم

مخلوط برنج و عدس را به دو بخش مساوی تقسیم می کنیم. یک بخش از برنج را روی سیب‌زمینی‌ها می‌ریزیم. سپس مواد گوشتی را روی برنج می‌گذاریم و در نهایت باقی‌مانده برنج را روی آن اضافه می‌کنیم و کمی آن را فشرده می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله درب قابلمه را با دم‌کنی می‌پوشانیم. سپس قابلمه را روی شعله پخش‌کن قرار داده و حدود ۴۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا برنج بخارپز شود. وقتی برنج به خوبی بخارپز شد، مقداری زعفران به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا یک تابه را با کمی روغن و کره روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس خرماها را به‌صورت درسته یا بدون هسته در کره و روغن تفت می‌دهیم. در پایان، عدس‌پلو را در یک دیس می‌کشیم و روی آن را با خرماهای تفت داده شده تزیین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش عدس پلو با خرما برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا