مواد لازم

مواد لازم و آموزش عدس پلو عربی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش عدس پلو عربی

عدس یک نوع لوبیا بسیار مفید و مغذی است که به خاطر پخت سریع و نفخ کمی که دارد، طرفداران زیادی دارد. عدس پلو به دلیل طعم خوبی که عدس به برنج می‌دهد، از قدیم‌الایام مورد توجه ایرانی‌ها بوده است. عدس پلو عربی، همان‌طور که از نامش پیداست، مخصوص مناطق جنوبی کشور و نواحی عرب‌نشین است. زیرا غذاهای عربی معمولاً با ادویه‌جات قوی تهیه می‌شوند، بنابراین این نوع عدس پلو هم با ادویه‌های زیاد درست می‌شود و طعم متفاوتی دارد.

مواد لازم برای ۳ نفر
برنج ۱٫۵ پیمانه
عدس ۱٫۵ پیمانه
پیاز ۴ عدد
آرد ۳ قاشق غذاخوری
زیره ۳ قاشق چایخوری
تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دارچین و زردچوبه به مقدار کافی
روغن به مقدار کافی

دستور پخت عدس پلو عربی

مرحله اول

برای درست کردن عدس پلوی خوشمزه به روش عربی، ابتدا برنج را بشویید و از شب قبل با آب و کمی نمک خیس کنید. یک قابلمه بگیرید. سپس کمی روغن به آن اضافه کرده و روی شعله گاز قرار دهید.

مرحله دوم

در این مرحله، زیره و تخم گشنیز را به صورت پودر شده اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید تا بوی آن خارج شود. سپس زردچوبه، دارچین و فلفل را هم اضافه کنید. آب برنج را خالی کرده و برنج را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله سوم

بعد، عدس را که قبلاً با کمی آب پخته‌اید، به همراه آب آن به برنج اضافه کنید. اگر آب عدس به اندازه یک بند انگشت روی برنج را بپوشاند، نیازی به اضافه کردن آب اضافی نیست.

مرحله چهارم

در غیر این صورت، آب به آن اضافه کنید تا به اندازه یک بند انگشت روی برنج را بپوشاند. نمک به آب اضافه کنید و بگذارید تا آب برنج کامل تبخیر شود. سپس دم‌کنی روی در قابلمه بگذارید و حرارت گاز را خیلی کم کنید تا برنج به آرامی دم بکشد.

مرحله پنجم

۴۵ دقیقه زمان لازم است تا برنج کامل دم بکشد. پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس به صورت خلالی خرد کنید. آرد را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. یک تابه بگیرید و با نصف پیمانه روغن روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.

مرحله ششم

سپس پیازها را به روغن داغ شده اضافه کنید و بگذارید تا خوب سرخ شوند. بعد از آن، نصف پیازها را به برنج در حال دم اضافه کنید. باقی‌مانده پیازهای سرخ شده را برای تزیین روی عدس پلو در زمان سرو استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا