مواد لازم

مواد لازم و آموزش عدس پلو مغان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آشپزی عدس پلو مغان

عدس پلو مغان یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایران است که با سبزی قورمه سبزی درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه عدس پلو مغان، ادامه مطالب را از سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
عدس ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
نمک، دارچین و روغن به مقدار لازم
سبزی قورمه سرخ شده ۱۰۰ گرم

طرز تهیه عدس پلو مغان

مرحله اول

برای پخت عدس پلو خوشمزه به سبک دشت مغان، ابتدا عدس را دو ساعت قبل در آب و نمک خیس می‌کنیم. سپس آن را با کمی آب می‌پزیم و کنار می‌گذاریم. باید مراقب باشید که عدس نیم‌پز باشد و کاملاً نپزد تا در زمان پخت برنج له نشود.

مرحله دوم

در این مرحله، یک پیاز را شسته و پوست می‌گیریم و آن را به صورت ریز خرد می‌کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم و پیاز را درون آن تفت می‌دهیم تا آب آن تبخیر شود و کمی سرخ گردد.

مرحله سوم

حالا گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ آن تغییر کند. وقتی گوشت کاملاً با پیاز تفت خورد و آب آن کاملاً کشیده شد، ادویه‌ها و نمک را اضافه می‌کنیم و گوشت را خوب تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

سپس سبزی قورمه سرخ شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم. اگر از سبزی قورمه سرخ نشده استفاده می‌کنید، آن را بیشتر تفت دهید. مقدار سبزی حدود ۴۰۰ گرم است که برابر با ۱۰۰ گرم سبزی سرخ شده می‌باشد.

مرحله پنجم

بعد از اینکه سبزی‌ها خوب تفت داده شد، عدس پخته شده را اضافه می‌کنیم و کمی با آنها مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. برنج را شسته و با کمی نمک و آب در کاسه می‌گذاریم تا حدود یک ساعت خیس بخورد.

مرحله ششم

سپس یک قابلمه برداشته و درون آن آب می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش بیاید. برنج خیس خورده را به آب در حال جوش اضافه کرده و با حرارت بالا اجازه می‌دهیم تا برنج بجوشد و نیم‌پز شود. سپس آن را آبکش می‌کنیم.

مرحله هفتم

بعد از آبکش کردن برنج، یک قابلمه تازه برمی‌داریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم. سپس ته دیگ مورد علاقه‌تان که می‌تواند سیب‌زمینی پوست‌گرفته و حلقه‌ای یا نان باشد، در کف قابلمه می‌چینیم.

مرحله هشتم

سپس یک لایه از برنج را در قابلمه می‌ریزیم، بعد مایه گوشتی را روی آن اضافه می‌کنیم. دوباره یک لایه از برنج می‌ریزیم و این کار را ادامه می‌دهیم تا تمام مواد تمام شود. سپس درب قابلمه را می‌بندیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم.

مرحله نهم

اجازه می‌دهیم تا بخار درون برنج جمع شود و بپزد. بعد از حدود ۴۰ دقیقه حرارت را کم کرده و برنج را دم می‌کنیم. در نهایت، برنج را در ظرف مناسب می‌کشیم و با مایه گوشتی و پیاز داغ تزیین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا