مواد لازم و آموزش عرایس گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش عرایس گوشت
عرایس گوشت یکی از نانهای سنتی عربی است که به نام نان گوشت هم شناخته میشود و معمولاً در رستورانهای ایرانی هم سرو میشود. برای یادگیری روش تهیه کامل و مرحله به مرحله عرایس گوشت، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم عرایس گوشت | |
خمیر فیلو | نصف بسته |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق چای خوری |
گوجه فرنگی | ۲ عدد متوسط |
فلفل سبز خرد شده | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | یک سوم لیوان |
سیر رنده شده | ۲ حبه |
پیاز رنده شده | ۱ عدد |
هفت ادویه یا ادویه گوشت | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | یک سوم قاشق چای خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
آموزش عرایس گوشت
مرحله اول
برای شروع، گوشت چرخ کرده را به همراه رب گوجهفرنگی و مقداری نمک، فلفل قرمز، روغن زیتون و ادویه گوشت داخل یک کاسه میریزیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم
در این مرحله گوجهفرنگیها را پوست میگیریم، سپس آنها را رنده کرده و به کاسه مواد اضافه میکنیم. همچنین، فلفل سبز را از وسط باز کرده و دانههای آن را بیرون میآوریم.
مرحله سوم
حالا فلفل و جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به کاسه میریزیم. سپس، سیر و پیاز را پوست گرفته و رنده میکنیم و آنها را نیز به مخلوط اضافه میکنیم. همه مواد را به خوبی هم میزنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و میگذاریم گرم شود. در این زمان، یک ظرف مناسب را با روغن چرب میکنیم و خمیرهای فیلو را به شکل کاسه درمیآوریم.
مرحله پنجم
حالا خمیرها را در ظرف چیده و ترکیب مواد را درون آنها میریزیم. سپس سعی میکنیم روی آنها را صاف کنیم. بعد، ظرف حاوی خمیرها را به داخل فر میگذاریم تا مواد خوب بپزند.
مرحله ششم
برای اینکه نانها بپزند، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان لازم است. بعد از اینکه نانها پختند، چند دقیقه گریل را روشن میکنیم. سپس نانها را از فر خارج کرده و در ظرف سرو میچینیم و آماده سرو هستند.