مواد لازم و آموزش فاج شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش فاج شکلاتی
فاج شکلاتی یکی از شیرینیهای خوشمزه و سریع بینالمللی است که با مواد مختلف تهیه میشود. اگر میخواهید به طور کامل و مرحله به مرحله فاج شکلاتی را درست کنید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم فاج شکلاتی | |
شکلات تلخ | ۳۴۰ گرم |
شیر عسلی | ۴۰۰ گرم |
کره | ۲۰ گرم |
مغزیجات (اختیاری) | به مقدار کافی |
آموزش فاج شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه فاج شکلاتی، ابتدا شیر عسلی را در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس شکلات تلخ را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. در این مرحله، مواد را به آرامی هم بزنید.
مرحله دوم
وقتی شکلات بهطور کامل ذوب شد، کره را به مخلوط اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا همه مواد ترکیب شوند. پس از ذوب شدن کامل کره، میتوانید مغزیجات مثل پسته، گردو یا بادام را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله سوم
اگر میخواهید طعم مغز پسته بهتر شود، بهتر است آنها را کمی تفت دهید. برای این کار، مغز پسته را در یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
مرحله چهارم
پس از اضافه کردن پسته، مواد را کمی هم بزنید تا پستهها بهطور یکنواخت در مایه شکلات پخش شوند. سپس یک سینی مناسب بردارید و آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. بعد از آن، کمی روغن روی کاغذ بریزید تا چرب شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، مایه شکلات را به طور یکنواخت درون سینی بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید. در نهایت، سینی را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از اینکه فاج خود را گرفت، آن را برش بزنید و سرو کنید.