مواد لازم و آموزش فاج پسته خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش فاج پسته
فاج پسته یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و بینالمللی است که معمولاً با نوشیدنیهای داغ سرو میشود. اگر میخواهید به طور کامل و مرحله به مرحله فاج پسته را درست کنید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم فاج پسته | |
شکلات شیری | ۱۰۰ گرم |
شکلات تلخ | ۳۰۰ گرم |
شیر عسلی | ۴۰۰ گرم |
کره نرم | ۲۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پسته | ۱۵۰ گرم |
آموزش فاج پسته
مرحله اول
برای تهیه فاج پسته، اول فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا خوب گرم شود. سپس پستهها را در سینی فر میریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه در فر میگذاریم تا برشته شوند.
مرحله دوم
بعد از اینکه پستهها برشته شدند، آنها را از فر خارج کرده و میگذاریم تا خنک شوند. سپس آنها را خرد کرده و کنار میگذاریم. کف و دیوارههای یک قالب مناسب به اندازه ۲۰ در ۲۰ را با فویل آلومینیومی به طور کامل میپوشانیم.
مرحله سوم
در این مرحله، شیر عسلی و شکلاتها را به همراه کره در یک کاسه مناسب ریخته و روی بخار آب به روش بن ماری ذوب میکنیم. وقتی که شکلاتها کاملاً ذوب شدند، وانیل را به آنها اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا کاسه را از روی حرارت برمیداریم، سپس پسته خرد شده را به ترکیب اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد با هم یکدست شوند. بعد مواد را در قالب میریزیم و روی آن را صاف میکنیم.
مرحله پنجم
برای تزیین فاج، میتوانیم مقداری پسته روی مواد بریزیم و با پشت قاشق آنها را فشار دهیم تا کمی در شکلات فرو برود. سپس قالب را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مواد خودشان را بگیرند.
مرحله ششم
در آخر، بعد از ۳ ساعت قالب را از یخچال خارج کرده و فاج را به شکل دلخواه برش میزنیم. برای نگهداری طولانیمدت فاج پسته، آن را در ظرفی دربسته و در یخچال قرار میدهیم.