مواد لازم

مواد لازم و آموزش فاهیتا مرغ تنوری خانگی(مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش فاهیتا مرغ تنوری

برای درست کردن فاهیتا مرغ مکزیکی، در ابتدا گوشت مرغ را به صورت نوارهای باریک برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای را نیز به همین شکل برش می‌زنیم. بعد از آن، گشنیز خرد شده را با روغن زیتون و ادویه‌هایی مانند پودر تخم گشنیز، پاپریکا، فلفل قرمز و سیاه و نمک مخلوط می‌کنیم.

سپس مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای را در یک سینی فر قرار می‌دهیم و آن را در فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می‌پزیم. وقتی فاهیتا آماده شد، آن را از فر خارج کرده و با نان ترتیلا و سس دلخواه سرو می‌کنیم. برای دیدن «آموزش آشپزی» کامل و مرحله به مرحله «آموزش فاهیتا مرغ»، در ادامه با «پورتال رضیم» همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر مقدار مواد
سینه مرغ ۶۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز ۳ قاشق غذاخوری
پاپریکا ½ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری

آموزش فاهیتا مرغ

مرحله ۱: آماده‌سازی فر و برش گوشت مرغ

برای تهیه فاهیتا مرغ مکزیکی، ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا خوب گرم شود. سپس سینی فر را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم. بعداً، گوشت مرغ را به شکل نوارهای باریک برش می‌زنیم.

مرحله ۲: تهیه مخلوط ادویه و ترکیب با سبزیجات

در مرحله بعدی، پیاز و فلفل دلمه‌ای را به صورت نوارهای باریک برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. سپس گشنیز خرد شده را با روغن زیتون، پودر تخم گشنیز، پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک در یک کاسه مخلوط می‌کنیم تا خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله ۳: چیدن مواد در سینی فر

حالا فلفل دلمه‌ای‌ها را در کف سینی فر می‌ریزیم و به طور یکنواخت پخش می‌کنیم، سپس گوشت مرغ و پیازها را روی آنها می‌گذاریم و سپس مخلوط ادویه را بر روی همه مواد می‌ریزیم.

“““html

در ابتدا، پیاز را بر روی فلفل دلمه‌ای می‌ریزیم. سپس، مرغ‌ها را به سینی فر اضافه می‌کنیم و ترکیب روغن زیتون و ادویه‌ها را روی مواد می‌ریزیم.

مرحله ۴: پخت فاهیتا در فر

در این مرحله، مواد را با دست به خوبی مخلوط می‌کنیم تا تمامی نقاط گوشت مرغ و سبزیجات با ادویه‌ها پوشانده شود. سپس، سینی فر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا فاهیتای تنوری آماده شود.

مرحله ۵: نهایی کردن و سرو فاهیتا

پس از آماده شدن فاهیتا، آن را از فر بیرون می‌آوریم و غذا را در ظرف مورد نظر خود می‌ریزیم. سپس، آب لیمو ترش و مقداری نمک اضافه می‌کنیم. در نهایت، این غذای خوشمزه را همراه با نان ترتیلا و سس دلخواه سرو می‌کنیم.

مرحله ۶: روش جایگزین پخت در تابه

اگر فر در منزل ندارید یا می‌خواهید این غذای خوشمزه را در تابه درست کنید، می‌توانید مواد را در یک تابه با حرارت بالا تفت دهید. توجه داشته باشید که در این روش، غذا کالری بیشتری خواهد داشت و از حالت رژیمی خارج می‌شود.

تنوع در تهیه فاهیتا مرغ مکزیکی

برای تنوع و افزودن طعم به فاهیتا مرغ مکزیکی، می‌توانید به سلیقه خود از سبزیجات دیگری مانند قارچ، کدو یا بادمجان استفاده کنید. این مواد نه تنها طعم و بافت غذا را بهتر می‌کنند، بلکه ارزش غذایی آن را هم افزایش می‌دهند.

برای این کار، کافی است قارچ، کدو یا بادمجان را به صورت نوار بریده و در مرحله سوم پخت، همراه با پیاز و فلفل دلمه‌ای به سینی فر اضافه کنید. این تغییرات ساده می‌توانند تجربه متفاوت و خوشمزه‌ای برای شما و خانواده‌تان ایجاد کنند.

تنظیم تندی فاهیتای مرغ

فاهیتای مرغ یکی از غذاهای محبوب مکزیکی است که به خاطر طعم تند و دلپذیرش شناخته می‌شود. نکته جالب در این غذا این است که شما می‌توانید مقدار فلفل تند و ادویه‌ها را به دلخواه خود تنظیم کنید.

این قابلیت تنظیم تندی، باعث می‌شود که فاهیتای مرغ برای انواع سلیقه‌ها مناسب باشد، چه برای کسانی که طعم‌های تند را دوست دارند و چه برای افرادی که غذاهای ملایم‌تر را می‌پسندند.

مواد لازم و آموزش فاهیتا مرغ تنوری خانگی(مرحله به مرحله)

شاید دوست داشته باشید!

  • لیست آموزش غذاهای متنوع با مرغ برای شام و ناهار
  • آموزش فاهیتا گوشت خوشمزه و مخصوص به روش مکزیکی
  • آموزش شاورما خانگی خوشمزه ترکیه‌ای با گوشت و مرغ
  • آموزش کباب ترکی دونر کباب خوشمزه و مخلوط رستورانی

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا