مواد لازم و آموزش فاهیتا میگو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش فاهیتا میگو
فاهیتای میگو یکی از غذاهای خوشمزه بینالمللی است که به گروه غذاهای دریایی تعلق دارد. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه فاهیتا میگو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای رنگی | ۳ عدد |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش فاهیتا میگو
مرحله اول
برای شروع تهیه فاهیتا میگو، اول از همه مقداری روغن زیتون را با آب لیمو ترش، پاپریکا، فلفل قرمز، پودر سیر و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، میگوها را تمیز کرده و رگ سیاه پشت آنها را با یک چاقو تیز بیرون میآوریم. سپس میگوها را به کاسه حاوی ترکیب مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا میگوها به طور کامل آغشته شوند.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و کاسه را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعم مواد به میگوها برود. بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال خارج کرده و یک تابه مناسب را روی حرارت میگذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله کمی روغن به تابه اضافه میکنیم. سپس میگوها را از کاسه خارج کرده و به تابه میریزیم و خوب تفت میدهیم تا میگوها کاملاً سرخ شوند. بعد از این که میگوها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم.
مرحله پنجم
حالا پیاز را به صورت خلالی خرد میکنیم و با کمی روغن به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا پیاز نرم شود. سپس فلفل دلمهای را هم به صورت خلالی خرد کرده و به تابه میزنیم.
مرحله ششم
فلفل دلمهایها را تفت میدهیم تا نرم شوند، سپس میگوها را به تابه اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. در پایان فاهیتا را در ظرف مورد نظر میکشیم و با جعفری خرد شده تزیین میکنیم.