مواد لازم و آموزش فاهیتا گوشت خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش فاهیتا گوشت
فاهیتا گوشت یک غذای خوشمزه و بینالمللی است که ریشهاش به مکزیک برمیگردد. اگر دوست دارید این غذای خوش طعم را درست کنید، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوساله | ۵۰۰ گرم |
فلفل دلمهای رنگی | ۱٫۵ عدد |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
گشنیز | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
آب لیموترش | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و پودر تخم گشنیز | به مقدار کافی |
زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
زیره سبز و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت فاهیتای گوشت
مرحله اول
برای تهیه فاهیتای گوشت مکزیکی، ابتدا گوشت گوساله را به شکل نازک و باریک برش میزنیم و آن را در یک کاسه مناسب قرار میدهیم. سپس فلفل دلمهایها را هم به شکل نازک برش میزنیم و به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پیازها را به صورت خلالی خرد میکنیم و سپس سیرها را با رنده ریز رنده میکنیم و آنها را هم به کاسه اضافه میکنیم. گشنیز را هم ریز خرد کرده و به ترکیب اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا کمی زیره سبز، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر تخم گشنیز، زردچوبه و فلفل قرمز به کاسه میافزاییم و محتویات را خوب مخلوط میکنیم تا ادویهها به خوبی با گوشت و سبزیجات ترکیب شوند.
مرحله چهارم
روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و حداقل به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم تا گوشت و سبزیجات طعمدار شوند. پس از اینکه وقت گذشت، کاسه را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله پنجم
حالا گوشت گوساله را از بقیه مواد جدا کرده و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب قرار میدهیم و بر روی حرارت بالا میگذاریم. مراقب باشید که اگر گوشت را روی حرارت کم بپزید، آب میاندازد و سفت میشود.
مرحله ششم
توجه کنید که هنگام پختن گوشت، باید آن را به طور مداوم هم بزنید تا نسوزد. وقتی گوشت خوب سرخ شد، کمی نمک به آن اضافه کرده و سپس مواد دیگر را که در یخچال گذاشته بودیم به تابه اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، آب لیموترش را اضافه کرده و درب تابه را میگذاریم تا گوشت و سبزیجات خوب بپزند. هر چند دقیقه یک بار مواد را هم بزنید تا نسوزند. در پایان، این غذای خوشمزه را میتوانید به صورت ساندویچ سرو کنید.