مواد لازم

مواد لازم و آموزش فتوچینی با شیر و پنیر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش فتوچینی با شیر و پنیر

فتوچینی با شیر و پنیر یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است که طعم بسیار خوبی دارد و برای سرو در مهمانی‌ها و شام‌ها انتخاب عالی‌ای است. این دستور پخت ساده و خوشمزه، ترکیبی از شیر پرچرب و پنیر پارمزان را در کنار فتوچینی، که یک نوع پاستای محبوب ایتالیایی است، به شما می‌دهد.

برای تهیه این غذا، اول از همه پاستا را در آب جوش و پر از نمک بپزید تا کمی نرم شود و بعد کنار بگذارید. سپس کره را در تابه ذوب کرده و شیر پرچرب و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا پنیر ذوب شود. حالا فتوچینی را به مخلوط اضافه کنید و با کمی آب پاستا سس را تنظیم کنید. در آخر، با جعفری تازه تزئین کرده و سرو کنید. با این دستور ساده می‌توانید به راحتی یک شام خوشمزه و دلپذیر ایتالیایی درست کنید.

مواد لازم مقدار
پنیر پارمزان نصف لیوان
کره ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ۱/۴ پیمانه
فتوچینی ۴۰۰ گرم
شیر پرچرب ۱ پیمانه

آموزش فتوچینی با شیر و پنیر

مرحله 1: آماده‌سازی پاستا

اول یک قابلمه بزرگ را با آب پر کرده و بر روی حرارت بالا قرار دهید. کمی نمک به آن اضافه کنید. وقتی آب جوش آمد، فتوچینی را داخل آن بریزید و حدود ۸ دقیقه بپزید تا کمی نرم شود. پیش از آبکشی، ۱ لیوان از آب پاستا را نگه دارید.

مرحله 2: آماده‌سازی سس

در یک تابه بزرگ، کره را بر روی حرارت ملایم ذوب کنید. سپس شیر پرچرب را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کمی داغ شود.

مرحله 3: اضافه کردن پنیر

پنیر پارمزان را به مخلوط شیر و کره افزوده و با حرارت پایین آرام هم بزنید تا پنیر کاملاً ذوب شود و یک مخلوط یکنواخت به دست آید.

مرحله 4: ترکیب پاستا و سس

فتوچینی نیمه پخته را به مخلوط شیر و پنیر اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا همه پاستا به سس آغشته شود.

مرحله 5: تنظیم قوام سس

اگر سس خیلی غلیظ است، کمی از آبی که نگه داشته‌اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید.

مرحله 6: اضافه کردن جعفری

جعفری تازه خرد شده را به فتوچینی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود.

مرحله 7: سرو کردن

فتوچینی آماده شده را در ظرف دلخواه سرو کنید. می‌توانید با کمی پنیر پارمزان رنده شده و جعفری تازه بر روی آن تزئین کنید. حالا می‌توانید از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا