مواد لازم و آموزش فرنچ فرایز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش فرنچ فرایز
فرنچ فرایز همان سیبزمینیهای بلند و تردی هستند که در رستورانها به عنوان پیشغذا سرو میشوند. برای یادگیری گام به گام تهیه فرنچ فرایز، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیبزمینی | ۲ عدد بزرگ |
جوش شیرین | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | ۳ قاشق غذاخوری |
آب | ۱ لیتر |
نشاسته ذرت | ½ پیمانه |
روغن سرخ کردنی | به مقدار کافی |
آموزش فرنچ فرایز
مرحله اول
برای تهیه فرنچ فرایز، ابتدا آب را داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. در این فاصله، سیبزمینیها را شسته و به شکل خلالی و درشت خرد کنید.
مرحله دوم
پوست گرفتن سیبزمینیها اختیاری است، ولی اگر میخواهید ظاهر زیباتری داشته باشند، بهتر است پوست آنها را بکنید. سپس سیبزمینیها را با آب سرد بشویید.
مرحله سوم
پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و جوش شیرین و نمک را به آب اضافه کنید. کمی هم بزنید تا کاملاً حل شوند. سپس سیبزمینیها را داخل قابلمه بریزید.
مرحله چهارم
حدود ۸ تا ۹ دقیقه صبر کنید تا سیبزمینیها نیمپز شوند. بعد از آن، آنها را از آب خارج کرده و در یک آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان خارج شود. سپس سیبزمینیها را در یک ظرف بزرگ بریزید.
مرحله پنجم
حالا نشاسته ذرت را روی سیبزمینیها بپاشید و آرام آنها را زیر و رو کنید تا نشاسته به سیبزمینیها بچسبد. سپس یک تابه بزرگ روی حرارت قرار دهید و ۱ لیوان روغن سرخ کردنی اضافه کنید.
مرحله ششم
صبر کنید تا روغن خوب داغ شود. سپس سیبزمینیها را به آرامی به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملاً طلایی شوند. در نهایت آنها را از روغن بیرون آورده و پس از گرفتن روغن اضافی، با سس دلخواه سرو کنید.