مواد لازم

مواد لازم و آموزش فرنی آرد ذرت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش فرنی آرد ذرت

فرنی آرد ذرت یکی از غذاهای ساده و خوشمزه‌ ایرانی است که می‌توان آن را با طعم‌های مختلف تهیه کرد. برای یادگیری روش تهیه این دسر خوشمزه و مرحله به مرحله آن، با سایت رضیم همراه باشید.

برای درست کردن فرنی آرد ذرت خوشمزه، ابتدا شکر و شیر را در یک قابلمه مناسب با هم مخلوط کنید. سپس به آرامی آرد ذرت را اضافه کنید تا گلوله نشود. بعد از آن، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم مواد را هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد. وقتی که مواد غلیظ شد، خامه صبحانه و گلاب را به آن اضافه کنید و اگر دوست دارید، می‌توانید کمی زعفران دم کرده یا پودر کاکائو نیز اضافه کنید تا رنگی زیبا به آن بدهید. در نهایت، وقتی مایه فرنی دوباره به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف دلخواهتان بریزید و با دارچین و کنجد تزیین کنید.

مواد لازم فرنی آرد ذرت
آرد ذرت ۶ قاشق غذاخوری
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ½ پیمانه
کنجد و دارچین  برای تزیین

آموزش فرنی آرد ذرت

مرحله اول

برای تهیه فرنی آرد ذرت خوشمزه و ساده، ابتدا شکر و شیر را در یک قابلمه بریزید. سپس آرد ذرت را به آرامی اضافه کنید و با قاشق یا همزن مفتولی هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

مرحله دوم

در این مرحله، قابلمه را روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و به طور مداوم مواد را هم بزنید تا غلظت مناسب به دست آید. توجه داشته باشید که اگر مایه فرنی غلیظ نشود، ممکن است هنگام سرو آب بیندازد.

مرحله سوم

وقتی مایه فرنی غلیظ شد، خامه صبحانه و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. اگر می‌خواهید فرنی را با رنگ‌های مختلف درست کنید، می‌توانید زعفران دم کرده یا پودر کاکائو اضافه کنید.

مرحله چهارم

پس از اینکه، گلاب و خامه با دیگر مواد ترکیب شدند، کمی هم بزنید تا فرنی دوباره به غلظت برسد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. در آخر، فرنی را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با دارچین و کنجد تزیین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا