مواد لازم

مواد لازم و آموزش فرنی با شیره خرما برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش فرنی با شیره خرما

فرنی یک دسر خوشمزه و ساده است که از مواد اولیه آسان تهیه می‌شود. این دسر با شیره خرما درست می‌شود و به خاطر وجود شیره، بسیار مغذی است. می‌توان فرنی را برای افطار در ماه رمضان تهیه کرد. همچنین می‌توان آن را در مهمانی‌ها و جشن‌ها با رنگ‌های مختلف سرو کرد. فرنی برای کودکان و نوجوانان مفید است و به رشد و سلامت آن‌ها کمک می‌کند. برای یادگیری طرز تهیه فرنی با شیره خرما، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم فرنی با شیره خرما
شیر ۴ لیوان
شیره خرما دو سوم لیوان
گلاب نصف لیوان
آرد برنج ۳ قاشق سوپ خوری
نشاسته گندم (نشاسته گل) ۱ قاشق سوپ خوری
آب یک سوم لیوان
ودر هل یک چهارم قاشق چای خوری

آموزش فرنی با شیره خرما

مرحله اول

برای درست کردن فرنی خوشمزه با شیره خرما، ابتدا یک قابلمه مناسب می‌گیریم و داخل آن آرد برنج و شیر را می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا آرد برنج بهم بچسبد. در یک کاسه دیگر، نشاسته را با آب حل می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس مخلوط نشاسته را از یک صافی رد می‌کنیم تا هر گونه ناخالصی از آن جدا شود. سپس مخلوط نشاسته را به شیر اضافه می‌کنیم و شیره خرما را هم به آن می‌ریزیم. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و در حین پخت، مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

مرحله سوم

وقتی مطمئن شدیم که آرد و نشاسته خوب پخته شده‌اند و بوی خامی نمی‌دهند، گلاب و هل را هم به آن اضافه می‌کنیم. بعد از چند جوش، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و مخلوط را در ظرف سرو می‌ریزیم. روی آن را با پودر پسته و پرک بادام تزئین می‌کنیم.

مرحله چهارم

غلظت شیره‌های خرما ممکن است متفاوت باشد. بهتر است از شیره خانگی و غلیظ استفاده کنید. اگر شیره خیلی غلیظ بود، می‌توانید کمی شیر به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید به جای شیره خرما از شیره انگور استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا