مواد لازم و آموزش فرنی خرما برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش فرنی خرما
فرنی خرما یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که معمولاً در ماه رمضان درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه فرنی خرما | |
شیر | ۲ لیوان |
آرد برنج | ۲ قاشق غذاخوری |
خرما یا شیره خرما | ۸ عدد یا ۳ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
نحوه تهیه فرنی خرما
مرحله اول
برای درست کردن فرنی خرما ابتدا باید پوست و هسته خرماها را جدا کنیم. سپس آنها را داخل یک غذاساز بریزیم. بعد شیر و آرد برنج را در یک قابلمه مناسب بریزیم و با هم مخلوط کنیم.
مرحله دوم
سپس شیر را هم بزنیم تا آرد برنج کاملاً در آن حل شود. بعد یک ملاقه از مخلوط شیر را به خرماها اضافه کنیم و آنها را میکس کنیم تا به شکل پوره درآید. سپس این پوره خرما را به مخلوط شیر اضافه کنیم.
مرحله سوم
حالا مخلوط شیر را هم میزنیم تا پوره خرما به خوبی در آن حل شود. سپس پودر دارچین را به مخلوط اضافه و هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب و یکدست شود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم بگذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله باید مخلوط شیر را مدام هم بزنیم تا فرنی خرما به غلظت دلخواه برسد. وقتی فرنی به غلظت مناسب رسید، گلاب را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط را هم میزنیم تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم
نکته مهم این است که فرنی پس از خنک شدن غلیظتر میشود. در آخر قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و محتویات را در ظرف دلخواه میریزیم. این فرنی را میتوانیم به صورت گرم یا سرد سرو کنیم. نوش جان!