مواد لازم و آموزش فرنی دو رنگ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش فرنی دو رنگ
فرنی یک دسر بسیار خوشمزه و ساده است که به راحتی با مواد اولیه آسان تهیه میشود. فرنی دو رنگ همانطور که از اسمش مشخص است، به صورت لایهای و با دو رنگ درست میشود. رنگ دوم آن با زعفران دمکرده به دست میآید. اگر بخواهیم فرنی سه رنگ درست کنیم، از پودر کاکائو برای رنگ سوم استفاده میکنیم. این دسر را میتوان در افطار ماه رمضان آماده کرد و همچنین در مهمانیها و جشنها در رنگهای مختلف سرو کرد. درست کردن فرنی برای کودکان و نوجوانان میتواند به رشد و سلامت آنها کمک کند. میتوانید به جای شکر از عسل هم در این دسر استفاده کنید که طعم متفاوتی میدهد. برای آشنایی با طرز تهیه فرنی دو رنگ در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم فرنی دو رنگ | |
شیر | ۴ لیوان |
آرد برنج | ۵ قاشق سوپخوری |
شکر | ۱۰ قاشق سوپخوری |
گلاب | ۲ قاشق سوپخوری |
زعفران دمکرده غلیظ | به مقدار لازم |
خامه صبحانه | ۳ قاشق سوپخوری |
آموزش فرنی دو رنگ
مرحله اول
برای درست کردن فرنی دو رنگ و خوشمزه، ابتدا خامه را از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای اتاق برسد. سپس یک قابلمه بر میداریم و شیر سرد را درون آن میریزیم. آرد برنج را روی شیر الک میکنیم و با همزن دستی ترکیب میکنیم تا خوب مخلوط شود و lumps نداشته باشد.
مرحله دوم
وقتی که آرد در شیر خوب حل شد و هیچ تکهای نداشت، شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم. بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و باید مرتب هم بزنیم. حرارت باید کم باشد تا آرد برنج در شیر به خوبی پخته شود و طعم خامی ندهد.
مرحله سوم
در این مرحله همزن را به طور مداوم و سریع بچرخانید تا آرد برنج تهنشین نشود و تکهتکه نشود. وقتی فرنی به غلظت مناسب رسید، گلاب را به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا کمی روی حرارت بماند. سپس خامه را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله خوب مخلوط میکنیم تا خامه کاملاً حل شود و سپس از روی حرارت برمیداریم. خیلی سریع فرنی را به دو قسمت تقسیم میکنیم. به یک قسمت زعفران دمکرده اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً یکدست شود.
مرحله پنجم
اجازه میدهیم یک قسمت زعفرانی و قسمت دوم ساده بماند. اگر دوست داشتید میتوانید فرنی را به سه قسمت تقسیم کنید. برای قسمت سوم کمی پودر کاکائو را در آب جوش حل کرده و به آن اضافه کنید تا رنگ قهوهای بگیرد.
مرحله ششم
فرنی را به صورت لایهای در ظرف مناسب میریزیم. برای این کار، بعد از ریختن هر لایه، آن را در یخچال قرار میدهیم تا کمی سفت شود. سپس لایه بعدی را میریزیم. این کار را ادامه میدهیم تا تمام فرنیها آماده شوند و بعد آن را سرو میکنیم.