مواد لازم و آموزش فرنی موزی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش فرنی موزی
فرنی موزی یکی از دسرهای خوشمزه و ساده ایرانی است که میتوان آن را با طعمها و رنگهای مختلف درست کرد. برای یادگیری کامل و گام به گام روش درست کردن فرنی موزی، ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.
مواد لازم فرنی موزی | |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ½ لیوان |
آرد قنادی | ۲ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق غذاخوری |
موز بزرگ | ۱ عدد |
آموزش فرنی موزی
مرحله اول
برای شروع تهیه فرنی موزی، ابتدا شیر را در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر داغ شود. در این مرحله، شکر را در یک قابلمه دیگر بریزید.
مرحله دوم
حالا شیر داغی که آماده کردهاید را روی شکر بریزید. سپس آرد قنادی را از یک الک عبور دهید و روی این مخلوط اضافه کنید. در این مرحله با استفاده از یک لیسک خوب مخلوط را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
مرحله سوم
در این مرحله، قابلمه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا فرنی غلیظ شود. وقتی که فرنی به غلظت دلخواه رسید، گلاب و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
مرحله چهارم
در این مرحله، پوست موز را جدا کرده و با چنگال موز را له کنید. سپس موز له شده را به فرنی اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا فرنی به جوش بیاید. وقتی فرنی جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
در پایان، یک ظرف مناسب برای سرو انتخاب کنید و فرنی را درون آن بریزید. شما میتوانید فرنی را با مقداری گل سرخ و پودر پسته تزئین کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. سپس آن را سرو کنید. نوش جان.