مواد لازم

مواد لازم و آموزش فرنی نارگیلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش فرنی نارگیلی

فرنی یک دسر خیلی خوشمزه و ساده است که با مواد اولیه ساده درست می‌شود. فرنی نارگیلی به خاطر وجود پودر نارگیل، مقوی و سالم است. این دسر را می‌توانید برای افطار در ماه رمضان درست کنید یا در مهمانی‌ها و جشن‌ها با رنگ‌های مختلف سرو کنید. فرنی برای بچه‌ها و نوجوان‌ها مفید بوده و به رشد و سلامت آن‌ها کمک می‌کند. می‌توانید به جای شکر، از عسل استفاده کنید که طعم جدید و متفاوتی به دسر می‌دهد. برای یادگیری نحوه تهیه فرنی نارگیلی، با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

مواد لازم فرنی نارگیلی
شیر ۱ لیتر
شکر ۸ قاشق غذا خوری
آرد برنج ۴ قاشق غذا خوری
گلاب نصف پیمانه
پودر نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل ۴ قاشق غذا خوری

آموزش فرنی نارگیلی

مرحله اول

برای درست کردن فرنی نارگیلی، ابتدا شیر را در یک قابلمه بریزید. سپس آرد برنج و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و با یک قاشق تمیز خوب هم بزنید تا به‌طور کامل در شیر حل شوند.

مرحله دوم

وقتی مواد با شیر ترکیب شدند، قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. وقتی شیر کمی گرم شد، شکر و پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.

مرحله سوم

پس از اینکه شکر حل شد، گلاب را هم اضافه کنید. سپس مواد را به‌طور مداوم هم بزنید تا غلظت آن به غلظت ماست برسد. اگر خواستید، می‌توانید کمی زعفران هم اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری بگیرد.

مرحله چهارم

برای اضافه کردن زعفران، یک دوم قاشق چای‌خوری زعفران را دم کرده و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. وقتی به غلظت دلخواه رسید، آن را از روی حرارت برداشته و در یک ظرف مناسب سرو کنید. در نهایت می‌توانید با خلال پسته و گل محمدی آن را تزئین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا