مواد لازم

مواد لازم و آموزش فریتاتای مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش فریتاتای مرغ

فریتاتای مرغ یک غذای معروف و خوشمزه ایتالیایی است که روش‌های متفاوتی برای تهیه آن وجود دارد. اگر می‌خواهید طرز تهیه این غذای خوشمزه را یاد بگیرید، با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد کامل
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت فریتاتای مرغ و سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه فریتاتای مرغ، ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش بیاید و مرغ پخته شود.

مرحله دوم

بعد از اینکه مرغ پخت، آن را به تکه‌های کوچک خرد کنید و کنار بگذارید. سپس سیب‌زمینی‌ها را به صورت مکعبی ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، آنها را کنار بگذارید.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به صورت ریز خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید.

مرحله چهارم

گوجه‌فرنگی‌ها را کمی تفت دهید تا آب اضافی آنها کشیده شود. سپس سیب‌زمینی‌های سرخ‌کرده و مرغ خرد شده را به تابه اضافه کنید و با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه خوب تفت دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

مرحله پنجم

مواد را به صورت یکنواخت در کف تابه پخش کنید و با پشت قاشق صاف کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه شکسته و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. تخم‌مرغ‌ها را به تابه اضافه کنید و درب تابه را بگذارید.

مرحله ششم

بعد از اینکه تخم‌مرغ‌ها کمی سفت شدند، پنیر پیتزا را اضافه کنید و اجازه دهید کاملا آب شود. می‌توانید روی پنیر کمی جعفری خرد شده و گوجه‌گیلاسی بگذارید تا ظاهر فریتاتا زیباتر شود.

مرحله هفتم

زمانی که پنیر و مواد دیگر را روی فریتاتا قرار دادید، درب تابه را دوباره ببندید و بگذارید تا فریتاتا کاملا بپزد. در پایان، فریتاتای آماده را به تکه‌های کوچک تبدیل کنید و با سس دلخواه سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا