مواد لازم و آموزش فریتاتای مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش فریتاتای مرغ
فریتاتای مرغ یک غذای معروف و خوشمزه ایتالیایی است که روشهای متفاوتی برای تهیه آن وجود دارد. اگر میخواهید طرز تهیه این غذای خوشمزه را یاد بگیرید، با رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
سیب زمینی | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت فریتاتای مرغ و سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه فریتاتای مرغ، ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش بیاید و مرغ پخته شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه مرغ پخت، آن را به تکههای کوچک خرد کنید و کنار بگذارید. سپس سیبزمینیها را به صورت مکعبی ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، آنها را کنار بگذارید.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را به صورت ریز خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوجهفرنگیها را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
مرحله چهارم
گوجهفرنگیها را کمی تفت دهید تا آب اضافی آنها کشیده شود. سپس سیبزمینیهای سرخکرده و مرغ خرد شده را به تابه اضافه کنید و با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه خوب تفت دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
مرحله پنجم
مواد را به صورت یکنواخت در کف تابه پخش کنید و با پشت قاشق صاف کنید. سپس تخممرغها را در یک کاسه شکسته و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. تخممرغها را به تابه اضافه کنید و درب تابه را بگذارید.
مرحله ششم
بعد از اینکه تخممرغها کمی سفت شدند، پنیر پیتزا را اضافه کنید و اجازه دهید کاملا آب شود. میتوانید روی پنیر کمی جعفری خرد شده و گوجهگیلاسی بگذارید تا ظاهر فریتاتا زیباتر شود.
مرحله هفتم
زمانی که پنیر و مواد دیگر را روی فریتاتا قرار دادید، درب تابه را دوباره ببندید و بگذارید تا فریتاتا کاملا بپزد. در پایان، فریتاتای آماده را به تکههای کوچک تبدیل کنید و با سس دلخواه سرو کنید.