مواد لازم

مواد لازم و آموزش فسنجان اردک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه فسنجان با اردک

فسنجان با اردک یکی از خورش‌های خوشمزه و سنتی در شمال ایران است که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فسنجان با اردک، در ادامه با سایت رضیم همراه ما باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اردک ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
گردو ۵۰۰ گرم
رب انار ۴ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه فسنجان با اردک

مرحله اول

برای تهیه فسنجان با اردک، اولین کار این است که اردک را خوب بشویید و بگذارید آبش خارج شود. سپس گردوها را داخل میکسر یا غذاساز بریزید و به خوبی میکس کنید تا شکل خمیری بگیرد.

مرحله دوم

در این مرحله، پیاز را رنده کرده و همراه با کمی روغن در یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و پیاز را خوب تفت دهید تا نرم شود. سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و باز هم تفت دهید.

مرحله سوم

بعد از این که بوی خامی زردچوبه از بین رفت، گردوی میکس شده را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی تفت دهید. پس از ۲ دقیقه، ۶ لیوان آب سرد به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گردو کمی روغن بیندازد.

مرحله چهارم

در همین حال، زعفران دم‌کرده را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط کرده و روی گوشت اردک بمالید. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود.

مرحله پنجم

اردک را به تابه اضافه کنید و همه جای آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. سپس اردک را از تابه خارج کرده و به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا اردک به مدت ۲ تا ۴ ساعت بپزد.

مرحله ششم

بعد از گذشت این زمان، رب انار و شکر را به خورش اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد. در نهایت، وقتی که اردک کاملاً پخته شد، خورش را در ظرف دلخواه سرو کنید و با برنج میل کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا