مواد لازم و آموزش فطایر پیتزایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش فطایر پیتزایی
فطایر نوعی نان نرم و پُر شده با مواد مختلف است. در فطایر پیتزایی، داخل و روی نان با مخلفات مرتبط با پیتزا پر میشود. این نانها میتوانند به عنوان یک میان وعده یا حتی غذای اصلی سرو شوند. همچنین میتوان سایز فطایر را کوچک تر در نظر گرفت و آن را به عنوان فینگرفود در مهمانیها و جشنها تهیه کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله این فطایر پیتزایی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم فطایر پیتزایی | |
شیر | ۱ لیوان |
روغن | نصف لیوان |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
مایه خمیر | ۱ قاشق غذا خوری سر خالی |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد نان فانتزی | تقریبا ۳ لیوان |
مواد داخل خمیر | |
مرغ آبپز خرد شده یا سوسیس خرد شده | به مقدار دلخواه |
فلفل دلمه ای رنگی | نصف ۱ عدد |
قارچ | ۴ عدد |
ذرت پخته شده | نصف پیمانه |
هویج رنده شده | ۱ عدد |
ادویه های دلخواه | به مقدار لازم |
آموزش فطایر پیتزایی
مرحله اول
برای درست کردن فطایر پیتزایی خوشمزه، اول باید خمیر آن را آماده کنیم. برای این کار، شیر ولرم را در یک کاسه میریزیم. سپس مایه خمیر را به آن اضافه میکنیم. شکر را هم به مخلوط اضافه کرده و کمی هم میزنیم و میگذاریم حدود ۱۰ دقیقه استراحت کند تا عمل آید.
مرحله دوم
بعد از اینکه مایه خمیر عمل آمد، آن را با سفیده تخممرغ و روغن در یک کاسه بزرگ میریزیم و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم. به آن نمک اضافه میکنیم. حالا آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر خوبی به دست بیاد.
“`
تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید که به دست نچسبد.
مرحله سوم
خمیر را به مدت ۱ ساعت در یک کاسه چرب شده میگذاریم. روی آن را میپوشانیم تا استراحت کند. در این مدت مواد داخل فطایر را آماده میکنیم. ابتدا، مرغ را که از قبل پختهایم به تکههای کوچک ریش ریش میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، یک تابه مناسب برمیداریم و آن را روی حرارت میگذاریم. مقداری فلفل دلمهای درون تابه میریزیم و بدون استفاده از روغن تفت میدهیم تا کمی خشک شود. بعد از آن قارچها را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا آبشان کشیده شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه خمیر استراحت کرد، پف آن را با دست کم میکنیم و از خمیر چانههای کوچک به اندازه نارنگی جدا کرده و به شکل بیضی در میآوریم. ابتدا کمی پنیر پیتزا روی خمیر میریزیم. سپس مواد میانی را درون آن قرار میدهیم و لبههای خمیر را به هم میچسبانیم.
مرحله ششم
کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و خمیر را از سمت درزدار روی سینی قرار میدهیم. روی خمیر را با سس گوجه فرنگی به آرامی میپوشانیم. سپس مقداری پنیر پیتزا و تکههای فلفل دلمهای و سوسیس خرد شده را روی آن میریزیم.
مرحله هفتم
سپس خمیر را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم تا بپزد. وقتی مطمئن شدیم که زیر فطایر پخته است، روی آن را گریل میکنیم تا طلایی و برشته شود. سپس آن را در ظرف مناسب بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.