مواد لازم و آموزش فطایر گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش فطایر گوشت
فطایر گوشت یک نوع کیک گوشتی است. این غذا بسیار شیک و مناسب برای مهمانیها است و میتوان آن را بهعنوان لقمه یا به شکل کاپ کیک تهیه کرد و در جشنها به عنوان فینگر فود سرو کرد. در این دستور، خمیر دور کیک تهیه میشود و مغز آن از گوشت چرخکرده درست میشود. شما میتوانید مغز نان را با هر نوع گوشت دیگری که دوست دارید عوض کنید. فطایر را میتوان به عنوان پیشغذا در کنار غذاهای دیگر یا به عنوان غذای اصلی با سسهای مختلف سرو کرد.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۵۰۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
شیر | ۱ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
مایه خمیر فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
آب ولرم | به مقدار کافی |
گوشت چرخ کرده | ۱۵۰ گرم |
فلفل دلمهای رنگی | ½ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
ذرت شیرین | ¼ پیمانه |
پنیر گودا | ۱ بسته |
زرده تخممرغ برای رومال | ۱ عدد |
شیر برای رومال | ۳ قاشق غذاخوری |
کنجد و سیاهدانه | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر پاپریکا و زنجبیل | به مقدار کافی |
دستور پخت فطایر گوشت
مرحله اول
برای تهیه فطایر گوشت مجلسی، ابتدا در یک کاسه آرد، مایه خمیر و نمک را مخلوط میکنیم. سپس شیر ولرم را به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یک خمیر نرم به دست بیاید.
“““html
ما مواد را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. در هنگام ورز دادن، به آرامی کرهای که در دمای اتاق نرم شده است را اضافه میکنیم.
مرحله دوم
آب ولرم را کنار میگذاریم و به آرامی اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را خوب ورز میدهیم. یک کاسه را چرب کرده و خمیر را درون آن میگذاریم. سپس روی آن را با سلفون میپوشانیم و در جای گرم به مدت یک و نیم ساعت میگذاریم استراحت کند.
مرحله سوم
در این مرحله، بعد از اینکه خمیر پف کرد، آن را با دست میزنیم و به دو قسمت تقسیم میکنیم. پیاز را میشوییم و پوست میگیریم. سپس آن را به صورت نگینی خرد میکنیم. یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن داخل آن میریزیم.
مرحله چهارم
پیازها را درون روغن داغ میریزیم و تفت میدهیم تا نرم و طلایی شود. سپس فلفل دلمهایهای رنگی را به صورت نگینی خرد کرده و به پیازها اضافه میکنیم تا کمی سرخ شوند. بعد، گوشت را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند.
مرحله پنجم
به گوشت ادویهجات، نمک و فلفل اضافه میکنیم و در آخر ذرت شیرین را هم اضافه میکنیم. کمی تفت میدهیم و سپس از روی حرارت برمیداریم تا خنک شود. خمیر را با ضخامت نیم سانتیمتر باز میکنیم و در قالب فر که قبلاً چرب کردهایم، پهن میکنیم.
مرحله ششم
سپس مواد گوشتی را روی آن میریزیم و ورقههای پنیر گودا را روی مواد گوشت میچینیم. قسمت دوم خمیر را نیز با همان ضخامت باز میکنیم و روی مواد میگذاریم و اطراف آن را فشار میدهیم تا بچسبد.
مرحله هفتم
در این مرحله، روی فطایر یک پارچه تمیز میگذاریم و به مدت نیم ساعت استراحت میدهیم. سپس با یک کاردک روی خمیر را به هشت قسمت تقسیم میکنیم، توجه کنید که کاردک را تا ته فشار نمیدهیم و فقط روی خمیر را برش میزنیم.
مرحله هشتم
در یک کاسه کوچک، زرده تخممرغ و شیر را با هم مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شود، سپس با یک قلمو روی خمیر میزنیم. هر کدام از آن هشت قسمت را به صورت متناوب با سیاهدانه یا کنجد تزئین میکنیم.
مرحله نهم
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. سپس قالب فطایر را درون فر قرار میدهیم و حدود ۲۵ دقیقه به آن زمان میدهیم تا بپزد. بعد از آن، ۵ دقیقه دیگر گریل فر را روشن میکنیم تا روی فطایر طلایی و برشته شود.