مواد لازم و آموزش فلافل اردنی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش فلافل اردنی
فلافل اردنی یک غذای خوشمزه و محبوب در کشورهای عربی است و امکان دارد شما هم آن را در رستورانها دیده باشید. اگر میخواهید طرز تهیه فلافل اردنی را بهصورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، تا انتهای مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نخود | ۳۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
گشنیز | ۲ پیمانه |
جعفری | ۱ پیمانه |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر تخم گشنیز و زیره سبز | به مقدار کافی |
آموزش فلافل اردنی
مرحله اول
برای درست کردن فلافل اردنی در خانه، اول از همه نخود را بشویید و آن را در یک کاسه آب بگذارید. سپس بگذارید نخود به مدت ۱۲ ساعت تا یک روز در آب بماند تا خیسانده شود.
مرحله دوم
در این مدت، چند بار آب را عوض کنید تا نفخ نخود گرفته شود. بعد از گذشت این زمان، پوسته نخودها را جدا کنید و آنها را با سیر و پیاز داخل غذاساز بریزید.
مرحله سوم
حالا گشنیز و جعفری را بشویید و آنها را به همراه آرد و مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز و زیره سبز به غذاساز اضافه کنید. سپس همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یک ترکیب صاف و یکدست به دست آید.
مرحله چهارم
یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع در آن بریزید تا فلافلها به خوبی در روغن غوطهور شوند. بگذارید روغن گرم شود. سپس با دست مرطوب از مخلوط تهیه شده بردارید.
مرحله پنجم
فلافلها را به شکل دلخواه در دستتان درست کنید و آنها را در روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند. سپس فلافلها را روی دستمال بریزید تا روغن اضافهشان گرفته شود. نوش جان!