مواد لازم و آموزش فلافل اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش فلافل اسفناج
فلافل اسفناج یک نوع غذای خوشمزه و ساده است که در کشورهای مختلف تهیه میشود و طعمهای گوناگونی دارد. برای یادگیری روش درست کردن فلافل اسفناج، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نخود خام | ۲ لیوان |
پیاز درشت | ۱ عدد |
اسفناج | ۲۰۰ گرم |
سیر | ۵ الی ۶ حبه |
ادویه فلافل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ½ قاشق چایخوری |
زیره | ½ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
نمک و روغن | به میزان لازم |
آموزش فلافل اسفناج
مرحله اول
بهتر است نخود را از شب قبل در آب بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود. حتماً نخود را در یک کاسه بزرگ بریزید تا خوب خیسانده و حجیم شود. سپس نخود را آبکش کنید و اجازه دهید آب آن به طور کامل خارج شود. نیازی به جدا کردن پوست نخود نیست.
مرحله دوم
حالا نخود خام، سیر و پیاز خرد شده را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و مخلوط کنید تا همه چیز خوب ترکیب شود. سپس اسفناج را نیز اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. حالا مایه فلافل را در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله سوم
حالا به کاسه پودر تخم گشنیز، زیره، فلفل قرمز، ادویه فلافل و مقداری نمک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر مایه فلافل خیلی شل به نظر میرسد، میتوانید کمی آرد به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
یک تابه عمیق روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید تا فلافلها هنگام سرخ شدن در روغن شناور شوند. سپس با قاشق مقداری از مایه فلافل را داخل قالب فلافل زن بریزید.
مرحله پنجم
اگر قالب فلافل زن ندارید، میتوانید مواد را با دست به شکل گلوله درآورده و در روغن سرخ کنید. حرارت زیر تابه باید در کمترین حالت باشد و روغن باید کاملاً داغ باشد تا فلافلها به خوبی پخته شوند.
مرحله ششم
وقتی یک طرف فلافلها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. در نهایت روغن اضافی را با دستمال کاغذی بگیرید و فلافلها را همراه با مخلفات دلخواه سرو کنید.